Stiri de ultima ora

APOLLO 440 DJ SET la OUT OF DOORS FEST 2020, White Horse Costinești, 6-9 August

APOLLO 440 DJ SET la OUT OF DOORS FEST 2020, White Horse Costinești, 6-9 August
Local
În perioada 6-9 august, Doors Events organizează a 8-a ediție a festivalului OUT OF DOORS FEST, singurul festival de muzică rock și electronică din Costinești. Timp de patru zile, pe scena aflată în incinta White Horse Costinești vor urca nenumărate trupe de renume național și internațional.

Apollo 440 este primul nume anunțat oficial la Out of Doors Fest 2020. Trupa revine în România și va urca pe scena OODF în formulă dj-set. Apollo 440 este una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică electronică la nivel mondial, cu 5 albume la activ, trupă ce a cucerit topurile din toată lumea cu remixuri ca “Ain’t talking ‘bout dub”, “Stop the Rock” sau “Don’t fear the reaper” al Blue Oyster Cult.

OUT OF DOORS FEST este o sărbătoare dedicată muzicii bune, spiritului liber și creator în Costinești. Scena generoasă a festivalului a găzduit de-a lungul anilor trupe renumite și muzicieni de marcă. În cadrul ediției de anul acesta vor urca pe scenă trupe alternative rock, electro, jazz, funk sau hard rock pentru patru zile și nopți de distracție la cele mai înalte cote! Pentru detalii vezi pagina oficială OODF: https://outofdoorsfest.ro

White Horse Rock’n Roll este un complex situat în partea de nord a stațiunii Costinești, vis-a-vis de Teatrul de Vară, căutat pentru numeroasele activități recreative precum tenis de masă, billiard, sau consolele și calculatoarele de ultimă generație din sala de gaming. Un loc ideal pentru relaxare, pentru cafeaua de dimineață sau berea rece de peste zi. Serile la White Horse sunt dedicate muzicii Rock’n Roll, „Căluțul Alb” fiind celebru pentru nopțile în care se dansează până la răsărit.
Constanteanul

Articole similare :
comments powered by Disqus