Stiri de ultima ora

Alte patru cazuri pozitive legate de focarul de la Ambulanţa Olt. Cinci jandarmi sunt în izolare

Alte patru cazuri pozitive legate de focarul de la Ambulanţa Olt. Cinci jandarmi sunt în izolare
Local
Alţi trei angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi soţul unei asistente au fost depistaţi pozitiv, rezultatele fiind transmise sâmbătă, 23 mai 2020.

Focarul de la Ambulanţa Olt se extinde cu rapiditate, numărul celor infectaţi din cadrul serviciului ajungând la 15. Acestora li se adaugă şi soţul unei asistente, jandarm de profesie. În urma rezultatului pozitiv în cazul jandarmului, cinci colegi ai acestuia au fost plasaţi în izolare la domiciliu, au confirmat surse din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

„În urma prelucrării în laborator a probelor prelevate de Direcţia de Sănătate Publică Olt în cadrul anchetei epidemiologice desfăşurată în cazul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, astăzi, 23 mai 2020, s-a constatat că patru probe sunt pozitive. Este vorba despre trei angajaţi ai SJA Olt şi un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt. Precizăm că jandarmul este contact de familie al unui angajat al SJA Olt, testat pozitiv anterior. Jandarmul se află în izolare la domiciliu din data de 21.05.2020. DSP Olt desfăşoară o anchetă epidemiologică pentru identificarea contacţilor direcţi ai celor patru cazuri confirmate“, a transmis Prefectura Olt.  
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus