Stiri - Editia din date de 11-01-2019

Arhiva stiri din data de:
11-01-2019 Stiri de ultima ora din

Tudor Simionov, canotorul roman ucis la Londra, cazul care a șocat două țări – A murit pentru 450 de euro

LifeStyle
Toate publicațiile îl numesc erou pe canotorul român, mai ales că a intrat în lupta nu doar ca să își facă meseria, ci și ca să își ajute un coleg rănit.

România a mai pierdut un campion

Deși avea zeci de diplome și medalii, Tudor Simionov, sportivul român, în vârstă de 33 de ani, campion național la caiac-canoe și unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing, a fost nevoit să plece din țara în care nu l-a mai ținut nimic.

“Era foarte talentat și foarte dotat psihic, fizic, avea toate calitățile, viteză și îndemânare. Singura lui problema era timpul. Avea 2, 3 servicii, făcea canotaj, kickboxing. Era un om deosebit, sufletul grupei, un fenomen și o forță peste nivelul normal și era un om foarte blând, la locul lui”, spune antrenorul sportivului.

Tudor a ajuns la Londra în urma cu trei luni, când s-a angajat ca bodyguard la clubul în care avea să-și găsească sfârșitul. Destinul nu i-a fost niciodată prielnic și i-a jucat feste până în ultima clipă – în noaptea atacului, când acesta nu ar fi trebuit să fie de serviciu, românul nostru făcuse schimb de tură cu un coleg, ca să facă rost de bani.

A murit pentru 450 de euro

Aceasta este suma pentru care Tudor Simionov a acceptat să facă schimb de tură cu un coleg, la serviciu, în noaptea care i-a fost fatală.

Așa se sfârșește povestea de viață a lui Tudor Simionov, romanul devenit erou la Londra. Avea 33 de ani. Un sportiv de performanță, cu vise mărețe care avea să primească lovitura fatală tocmai în țara în care își căuta o viață mai bună.

“Era un om care te ajuta, și nu numai pe noi, ca prieteni, a ajutat oameni pe care nu îi cunoștea. Îmi amintesc că a sărit să o scape pe o femeie necunsocută din fața blocului, de niște agresori. Tudor, în urmă cu câțiva ani, a salvat din flăcări o bătrână, vecină de-a lui. A luat foc un apartament, iar el a intrat prin flăcări și a scos-o afară, salvându-i viața”, povestește, cu lacrimi în ochi, bunul său prieten, Mihai.

Pe el însă, pe Tudor Simionov, n-a avut cine să îl mai salveze. Colegii și prietenii sunt înmărmuriți și revoltați în același timp.

De ce a plecat Tudor Simionov din România

Și, mai ales, pentru cine a murit sportivul? Cine era controversatul milionar care se afla în club în noaptea atacului și, mai ales, ce se petrecea dincolo de ușile pe care românul le-a păzit cu prețul vieții?

La toate aceste întrebări aflăm răspunsul duminica aceasta, de la 17:30, la “Asta-i Romania!”Va recomandam sa cititi si :
03
ian.
ultimele imagini cu sportivul roman ucis in londra in noaptea de revelion presa britanica il numeste un erou video
International
Au apărut ultimele imagini cu românul ucis în Londra. Tânărul, fost sportiv de performanţă s a luptat cu nouă oameni să și apere colegii. Scenele şocante au fost surprins de un  bărbat...

02
ian.
noi detalii despre dinamovistul ucis la londra ucigasul sau a fost prins iar iubita sportivului a dat primele declaratii
Actualitate
Criminalul lui Tudor Simionov, românul considerat erou după ce a murit apărându și colegii în timpul unui conflict violent în fața unui club din Londra, de Anul Nou, a fost prins,...

04
ian.
detalii socante in cazul uciderii lui tudor simionov de revelion a murit pazind o orgie sexuala
International
Detalii șocante în cazul uciderii lui Tudor Simionov, de Revelion a murit păzind o orgie sexuală Acum un minut Sursă REALITATEA.NET Detalii șocante în cazul uciderii lui Tudor Simionov, de...

19
ian.
politia cauta doi indivizi periculosi in cazul tudor simionov romanul ucis la londra
International
Poliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la Londra Doi “indivizi periculoşi” sunt căutaţi de poliţie, întrucât sunt supectaţi că ar fi implicaţi în moartea românului...

06
ian.
noi detalii in cazul uciderii sportivului tudor simionov la londra
International
Apar noi informaţii în cazul morţii sportivului român Tudor Simionov, ucis la Londra în noaptea de Revelion. Potrivit presei britanice, românul ar fi căzut victimă răfuielii între grupări mafiote rivale,...


comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : LifeStyle:
Artilcole stiri grupate pe subiecte