Stiri de ultima ora

Samantha Markle a acuzat-o pe Meghan că a fost „geloasă” pe Kate Middleton

Samantha Markle a acuzat-o pe Meghan că a fost „geloasă” pe Kate Middleton
LifeStyle
Samantha Markle, sora vitregă a Ducesei de Sussex, a acuzat-o pe aceasta că a fost geloasă pe Kate Middleton.

de Braslasu Iulia

Samatha Markle a declarat recent că sora ei vitregă, Meghan, a fost geloasă pe Kate Middleton. Ba mai mult decât atât, ea a spus că Meghan ar fi intenționat să îi strice ziua de naștere a Ducesei de Cambridge, care a fost în luna ianuarie, odată cu decizia ei și a Prințului Harry de a se îndepărta de familia regală și de a renunța la titlul de membri „seniori.” „Este atât de trist că a făcut asta de ziua lui Kate. Cred că era geloasă pe ea. Nu s-ar putea compara deoarece Kate este unică”, a spus Samantha pentru Daily Star Online.

Samantha a mai criticat și încercarea Prințului Harry și a soției sale de a încheia un parteneriat cu CEO-ul Disney, Bob Iger, la premiera filmului The Lion King, care a avut loc în iulie. „Această decizie ar fi fost una bună dacă ei ar fi luat-o după ce au renunțat la îndatoririle regale, dar în acest caz este o decizie nepotrivită. Este o lipsă de respect la adresa protocolului regal. Și-a păstrat agentul și managerul și credea că putea încheia această afacere cu Disney.”

Nu este pentru prima dată când Samantha are un conflict cu Meghan Markle. În trecut, Samantha a acuzat-o pe sora ei vitregă că discursul susținut la Universitatea din Fiji a fost o minciună.

După ce Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se retrag din familia regală, ei și-au petrecut timpul în Canada, alături de fiul lor în vârstă de opt luni, Archie. Cu toate acestea, cei doi au spus că va exista un echilibru între timpul pe care îl vor petrece în Regatul Unit și în America de Nord pentru a-l crește pe fiul lor într-un mediu cât mai armonios.

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat mai mulți profesori de la Universitatea Stanford pentru a discuta despre crearea unei noi organizații caritabile.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus