Stiri de ultima ora

Prințul Harry și Meghan Markle renunță la angajații pe care îi aveau la Palatul Buckingham

Prințul Harry și Meghan Markle renunță la angajații pe care îi aveau la Palatul Buckingham
LifeStyle
În urma decizia de a renunța la titlul de membri seniori ai familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle renunță la angajații pe care îi aveau la Palatul Buckingham.

de Laura Georgescu

Meghan Markle și Prințul Harry renunță la angajații pe care îi aveau la biroul de la Palatul Buckingham, după ce au decis că vor locui și în America de Nord.

Decizia lor i-a luat prin surprindere pe angajați, însă aceștia au primit notificarea chiar după ce Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat că renunță la titlul de membri seniori ai familiei regale. Potrivit unei surse citate de ET, angajații au fost „șocați, mai ales după efortul depus, discreția și loialitatea pe care au arătat-o”.

Câțiva angajați mai apropiați au primit însă opțiunea de a continua să lucreze pentru familia regală, aceștia urmând să aibă roluri diferite pentru alți membri. Totodată, este posibil ca Meghan Markle și Prințul Harry să păstreze în continuare unul sau doi angajați.

Aceeași sursă a explicat că era normal ca această schimbare să aibă loc, având în vedere că Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle regale.

De când și-au anunțat decizia, Meghan și Harry au locuit în Canada, alături de fiul lor Archie.

Ei se vor întoarce în Marea Britanie pentru a participa la slujba de la Westminster Abbey în onoarea Zilei Comunității Națiunilor (Commonwealth). Evenimentul va avea loc pe 9 martie, iar Meghan și Harry vor onora atunci ultimele angajamente publice înainte de a se stabili în America de Nord.

Ducele și Ducesa de Sussex au demonstrat în ultimele săptămâni că își vor continua munca de caritate și se vor implica în problemele care îi pasionează. Aceștia au vizitat marți Universitatea Palo Alto din California pentru a vorbi cu profesorii despre crearea unei noi organizații caritabile.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus