Stiri de ultima ora

Orlando Bloom și-a tatuat numele fiului său, însă tatuajul este greșit

Orlando Bloom și-a tatuat numele fiului său, însă tatuajul este greșit
LifeStyle
Tatuajul pe care Orlando Bloom l-a făcut în cinstea fiului său nu a ieșit așa cum plănuia actorul.

de Andreea Ilie

Orlando Bloom le-a arătat fanilor care îl urmăresc pe Instagram noul lui tatuaj: o linie neagră, întreruptă de niște puncte și o serie de numere. „Un nou tatuaj. Poți ghici ce este?” a scris actorul în descrierea imaginii.

Bloom a explicat unui fan că tatuajul reprezintă numele fiului său: „Scrie Flynn în alfabetul Morse, iar cifrele reprezintă ziua și ora nașterii lui”.

Cu toate acestea, unii fani au observat că tatuajul este… greșit.

„Dacă folosind alfabetul Morse ar fi trebuit să scrie Flynn, atunci există o greșeală”, i-a scris un fan. „Tatuajul formează cuvântul Frynn. Încă un punct înainte de Y ar rezolva greșeala”, i-a scris un fan lui Orlando Bloom.

View this post on Instagram

Artistul care a realizat tatuajul lui Orlando Bloom și-a recunoscut greșeala pe Instagram. „O frumoasă amintire pentru Orlando Bloom și fiul său: și da, lipsește un punct, știm asta, dar se va rezolva”, a scris acesta.

View this post on Instagram

Flynn este fiul pe care Orlando Bloom îl are din căsătoria eșuată cu modelul Miranda Kerr și care a venit pe lume în 2011. Actorul este logodit acum cu Katy Perry și speră să își mărească familia. „Da, ne dorim copii împreună”, a declarat Bloom într-o emisiune recentă.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus