Stiri de ultima ora

Meghan Markle ajută o femeie să-și aleagă ținuta pentru un potențial interviu de angajare

Meghan Markle ajută o femeie să-și aleagă ținuta pentru un potențial interviu de angajare
LifeStyle
După anunțul conform căruia Ducesa de Sussex va reprezenta patru organizații diferite, alese în funcție de pasiunile pe care le are, Meghan a vizitat ieri, asociația Smart Works din Londra. Ducesa a vorbit cu un grup de femei, dezbătând importanța colaborării femeilor și susținerii reciproce.

Asociația Smart Works sprijină femeile casnice să-și găsească un loc de muncă, acest proces incluzând chiar și alegerea unei garderobe adecvate. În timpul discursului său inspirațional, Meghan le-a spus femeilor din asociație „Nu este doar acțiunea de a dona haine și de a vedea unde ajung, ci de a face parte din poveștile de succes ale fiecărei femei, nu?”

— Emily Andrews (@byEmilyAndrews) 10 ianuarie 2019

Meghan a discutat despre importanța donației de haine către organizația carităbilă care ajută femeile să-și găsească ținuta perfectă pentru interviurile la care urmează să aplice. În timpul vizitei sale, Ducesa a ales un outfit potrivit pentru un interviu la care Patsy Wardally, în vârstă de 56 de ani, urmează să participe. În fotografiile apărute, Patsy pare foarte încântată de alegerile Ducesei, care s-a arătat la fel de entuziasmată de rezultatul final.

— Emily Andrews (@byEmilyAndrews) 10 ianuarie 2019

Meghan a purtat o haină semnată Oscar de la Renta, o rochie de maternitate de la Hatch și pantofi Gianvito Rossi.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus