Stiri de ultima ora

La 57 de ani, Eddie Murphy a devenit tată pentru a 10-a oară. Este al doilea copil pe care-l are cu manechinul Paige Butcher

La 57 de ani, Eddie Murphy a devenit tată pentru a 10-a oară. Este al doilea copil pe care-l are cu manechinul Paige Butcher
LifeStyle
Eddie Murphy a devenit tată pentru a 10-a oară. Mama bebelușului este manechinul Paige Butcher, care mai are un copil cu actorul.

Ce semnificație are numele nou-născutului

Eddie și Paige formează un cuplu din anul 2012. Primul lor copil este o fetiță de 2 ani, Izzy Oona. Cel de-al doilea copil al cuplului este un băiețel, Max Charles, al cărui nume are o semnificație aparte. Botezându-și fiul cu acest nume, Eddie Murphy vrea să aducă un omagiu fratelui său mai mare, răpus de leucemie în 2017.

Eddie Murphy a devenit tată pentru a 10-a oară. Cei 10 copii sunt făcuți cu 5 femei

Cinci dintre copiii actorului sunt rodul iubirii cu Nicole Mitchell. Aceștia sunt: Bria (29 de ani), Miles (26 de ani), Shayne (24 de ani), Zola (18 ans) și Bella (16 ani). Mama celui de-al șaselea copil, Eric (29 de ani), este Paulette McNeely. Urmează Christian (28 de ani), născut în urma relației pe care Eddie Murphy a avut-o cu Tamara Hood.

Cel de-al optulea copil, Angel Iris Murphy Brown (11 ans), este rezultat în urma scurtei idile pe care a avut-o cu Mel B, fostă componentă a trupei Spice Girls.

Nașterea celui de-al 10-lea copil va fi urmată de oficializarea relației dintre Eddie și Paige.

Articole similare :
comments powered by Disqus