Stiri de ultima ora

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2019

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2019
LifeStyle
Deși săptămâna este destul de liniștită din punct de vedere emoțional, nu reușești să îți explici starea de agitație care îți cuprinde simțurile. Totul pare să fie învăluit într-o aură întunecată.

Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli.

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce faci. Sensibilitatea care îți caracterizează personalitatea iese la suprafață.

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Venus și Jupiter te ajută să îți menții încrederea în iubire.

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic.

Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Cu toate astea, sunt și persoane care te susțin necondiționat și de fapt acest lucru este cel mai important.

Articole similare :
comments powered by Disqus