Stiri de ultima ora

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iulie 2019

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iulie 2019
LifeStyle
Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere.

Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul predefinit.

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În zilele care urmează, pentru tine revine în prim plan nevoia de a te detașa de prietenii toxici.

Deși evenimentele care au loc în zilele acestei săptămâni nu îți oferă o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți.

Nu lași loc de compromis atunci când vine vorba de propriul ego. În câteva contexte în care te vei afla la birou presupunerile pe care le vei face în raport cu anumite aspecte se dovedesc a fi greșite.

Având în vedere că ai tot sprijinul persoanei iubite, cu siguranță finele săptămânii va fi destul de concludent cu privire la modul în care vei reuși să faci față noilor provocări.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus