Stiri de ultima ora

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14-20 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14-20 ianuarie 2019
LifeStyle
Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere.

Armonia de care ai parte în plan personal îți oferă mai mult o stare de confuzie decât de împlinire. Nu știi să integrezi împlinirea pe care îți este dat să o trăiești, chiar dacă dintotdeauna ai tânjit după ea.

În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou.

Este important să accepți că este posibil să existe o problemă evidentă în ceea ce privește modul în care alegi să comunici cu anumite persoane.

Te intrigă foarte mult unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi nu au nimic în comun cu tine.

Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează. Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta.

Articole similare :
comments powered by Disqus