Stiri de ultima ora

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2019

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2019
LifeStyle
Diada Marte-Saturn te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite ”ancore toxice”.

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine.

Astrele vor pulsa destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată.

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru.

În plan profesional lucrurile se așază pe un parcurs linear și nimic din ceea ce vei trăi nu va putea fi contestat din punct de vedere al autenticității.

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus