Stiri de ultima ora

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17 – 23 februarie 2020

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17 – 23 februarie 2020
LifeStyle
Niciodată nu ți-au plăcut surprizele, mai ales atunci când acestea au loc în cadrul relației personale. Ești o fire retrasă și nu îți face plăcere ca cei din jur să cunoască detalii despre viața ta intimă.

Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective.

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv.

Având în vedere starea de conflict interior pe care o resimți în aceste zile, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea să te liniștești.

Rezultatele extraordinare pe care le ai în activitatea zilnică te motivează să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort.

Crezi destul de mult în puterea aparențelor. În anumite contexte personale, vei fi obligată să adopți o atitudine mai pragmatică, chiar dacă acest lucru nu ți se potrivește.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus