Stiri de ultima ora

Horoscop anual 2019 Capricorn. Previziuni pentru zodia Capricorn, în 2019

Horoscop anual 2019 Capricorn. Previziuni pentru zodia Capricorn, în 2019
LifeStyle
În 2019, nativii Capricorn își vor putea îmbunătăți calitatea vieții amoroase. Este momentul să fii mai apropiată de partener și vei vedea că și el îți va răspunde cu același nivel de afecțiune. Totuși, acest aspect necesită multe compromisiuni și reanalizări ale relației tale, însă la nivel minor.

Nativii care nu sunt încă implicați într-o relație au șansa de a-și găsi jumătatea, iar cei care au deja o relație vor găsi timpul pentru a discuta serios despre viitor, dar și despre aspectele mai puțin plăcute ale unui parteneriat amoros. Cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont sunt: comunicarea, gesturile afective și renunțarea la secrete. Acestea vor contribui din plin la succesul relației tale.

Domeniul carieră va fi unul plin de satisfacții pentru nativii Capricorn. Vor exista câteva piedici, probleme la locul de muncă, însă le vei depăși cu multă muncă și perseverență. Eforturile tale vor fi pe deplin răsplătite, așa că niciodată nu vei simți că muncești prea mult, dar degeaba.

Comunicarea va fi cheia succesului și vei avea în Jupiter un aliat de nădejde. Cei mai avantajați vor fi nativii care lucrează în domenii artistice, vânzări sau comerț. Te poți aștepta și la promovări, însă spre finalul anului.

Pe nativii Capricorn îi așteaptă un an norocos atât din punct de vedere financiar, cât și material. Vei resimți stabilitate pe plan financiar pe tot parcursul anului. În plus, există mari șanse ca unele surse neașteptate de venit să apară exact atunci când te aștepți mai puțin.

Poate din acest motiv vei avea tendința de a cheltui mai mult și pe lucruri aparent neimportante. Ar trebui să încerci să stai departe de aceste achiziții impulsive pentru a nu-ți afecta veniturile, dar și pentru că în acest mod chiar vei reuși să economisești. Finalul anului te va găsi într-o poziție excelentă pe plan financiar și îți vei putea permite acea vacanță la care ai visat întregul an.

Starea generală de sănătate a nativilor Capricorn va fi excelentă pe tot parcursul anului. Deși Uranus te influențează negativ și te face mai predispusă la diverse probleme de sănătate, vei avea alături pe Jupiter care te va proteja de toate problemele majore și complicații ce ar putea apărea. Nivelul tău de energie va fi la cote maxime și acest lucru te face mai deschisă către aventură. Nu ignora dietele, orice corp are nevoie de o pauză de la excesele culinare. Meditația se va dovedi a fi cea mai bună metodă de a scăpa de stres.

Articole similare :
comments powered by Disqus