Stiri de ultima ora

Horoscop 22 mai 2020 Surprize pentru multe zodii și vești foarte bune

Horoscop 22 mai 2020 Surprize pentru multe zodii și vești foarte bune
LifeStyle
O zi de vineri ca la carte pentru mulți dintre nativi, așa zice la horoscop. Sigur vor și persoane mai puțin norocoase, dar până la urmă toate relele trec.

Horoscop 22 mai 2020 Berbec

În sfârșit o zi liniștită pentru tine. Bucură-te de momentele acestea speciale, nu știi când o să te mai întânești cu ele. Evită gadgeturile, astăzi chiar trebuie să te odihnești.

Horoscop 22 mai 2020 Taur

Astăzi ai o zi păguboasă, las-o să treacă. Nici seara nu este foarte bine aspectată de astre, așa că mai bine încearcă să stai cât mai mult cu tine. Măcar dacă trebuie să te cerți, să nu o faci cu cineva din exterior.

Horoscop 22 mai 2020 Gemeni

Vești foarte bune și din punct de vedere personal, dar și din punct de vedere profesional. În plus, spre seară ai să vezi pe cineva drag ție, cineva de care îți era forte dor. Bucură-te de această zi minunată.

Horoscop 22 mai 2020 Rac

Un fost iubit revine în viața ta și te dă peste cap. Nici nu știi ce să faci. Să te întorci, să-ți vezi de viața ta? Lasă lucrurile să curgă natural, Universul îți va da semnul.

Horoscop 22 mai 2020 Fecioară

Te miști greu astăzi, dar stai liniștită, nu e ca și cum trebuie să fii mereu în fugă. O pauza mică nu a omorât pe nimeni. În plus, dacă există vreun aspect nelămurit în viața ta, încearcă să-l lămurești astăzi.

Horoscop 22 mai 2020 Balanță

Reamenajezi astăzi, și ești foarte fericită.Practic aceasta este activitatea care te bucură cel mai mult. Lasă-ți creativitatea să-ți mângâie casa, dar și viața. O să-ți fie foarte bine.

Horoscop 22 mai 2020 Scorpion

Oprește-te! Încetează să mai faci lucruri doar pentru că-ți dorești să dai bine în fața lumii. Nu ai ce să explici cui. Ia decizii în funcție de ce-ți dorești tu, nu de ce trebuie să faci ca să fii validată de societate.

Horoscop 22 mai 2020 Săgetător

Hai să privim cu încredere spre viitor. Este plăcut să stai la taclale, însă în momentul în care acestea sunt despre trecut, nu văd să existe vreun beneficiu real. Hai să facem planul pentru urmărorul an, sa-l notezi bine undeva si să-l recitești atunci când trec cele 12 luni. O să fie interesant.

Horoscop 22 mai 2020 Capricorn

Lasă deoparte negativismul care te cam urmărește în ultima perioadă. Cred că ți-am mai spus deja. Nu-ți aduce niciun beneficiu să fii atât de NO MODE. Stai mai mult cu familia ta, cu partenerul de viață. O să treci mai ușor peste nebunia asta.

Horoscop 22 mai 2020 Vărsător

Astăzi vei primi o super veste. Ține-te tare, o să fii dat pe spate. Păstrează-ți vibe-ul bun și nu lăsa pe nimeni să aducă norii în viața ta. Spre seară o să te simți extraordinar de iubită.

Horoscop 22 mai 2020 Pești

Astăzi o să întâlnești pe cineva care-ți va da lumea peste cap. Fă primul pas, dacă vezi că el nu dă vreun semn de curaj. Sinceritatea trebuie să fie arma ta astăzi. Folosește-o cât poți de mult.

Credit foto: Arhiva Revista AvantajeȘocant: Povestea incredibilă a Valentinei Vassilyeva, femeia care a născut 69 de copii

 

The post Horoscop 22 mai 2020. Surprize pentru multe zodii și vești foarte bune appeared first on Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

unica.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus