Stiri de ultima ora

David Beckham povestește de ce s-a îndrăgostit de soția lui printr-un video emoționant - Elle.ro

David Beckham povestește de ce s-a îndrăgostit de soția lui printr-un video emoționant - Elle.ro
LifeStyle
„Nu pot spune exact ceva anume. A fost totul, întregul ansamblu”, spune el. „Pur și simplu m-am îndrăgostit”. Declarația lui David este completată de întrebarea Victoriei dacă despre ea este vorba, iar David a confirmat zâmbind larg.

Victoria a postat clipul pe Instagrm folosind în descriere doar „Atât de drăguț! Te iubesc @davidbeckham„.

În această perioadă, după ce Victoria și-a prezentat cea mai recentă colecție în cadrul London Fashion Week, cuplul este în vacanță la schi, în Whistler, împreună cu cei patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Victoria a profitat de ocazie și a împărtășit mai multe imagini din vacanță cu cei care o urmăresc pe Instagram.

Anul trect, invitată în cadrul emisiunii Today, Victoria Beckham a explicat care este secretul relației ei cu David. „Știi, cred că prioritatea noastră sunt copiii și tot ce facem se învârte în jurul lor. Amândoi lucrăm foarte mult. Iubim ce facem din punct de vedere profesional. Ne sprijinim unul pe altul și știi, suntem foarte norocoși că ne-am găsit unul pe altul și că ne dezvoltăm împreună”, i-a spus Victoria lui Hoda Kotb.

Designerul a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere între ea și David și a explicat că, pentru a rămâne uniți, „comunicarea este cheia”, iar ea și David „sunt foarte prezenți în viețile copiilor”.

„Știi, ne iubim familia. Tot ce facem se învârte în jurul familiei noastre. Cred că este vorba despre faptul că suntem foarte concentrați, muncitori și avem o echipă minunată care ne ajută. Părinții noștri sunt foarte, foarte prezenți și ne ajută cu copiii”, a spus Victoria.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus