Stiri de ultima ora

Choupette’s Diary lansează colecția „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld

Choupette’s Diary lansează colecția „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld
LifeStyle
Choupette’s Diary lansează colecția „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld

Choupette, pisica regretatului designer Karl Lagerfeld, îi duce moștenirea mai departe și de această dată ne referim la cea creativă, în domeniul modei.

— Lifestyle 15 martie 2019 de Andreea Ilie

Choupette’s Diary, site-ul dedicat pisicii pe care Karl Lagerfeld a adorat-o, a anunțat lansarea unei colecții speciale, în scopuri caritabile, intitulată „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld.

Colecția conține câteva piese vestimentare, căni, carcase pentru telefon și agende, toate la prețuri accesibile, și este disponibilă exclusiv pe site-ul Choupette’s Diary. Trebuie precizat că este vorba de o colecție caritabilă cu care Choupette’s Diary își propune să devină „FURlanthropist”.

„Această colecție este importantă pentru Choupette’s Diary deoarece este șansa brandului de a oferi ceva înapoi și de a ajuta animalele mai puțin norocoase ca Choupette. O mare parte din sumele provenite din vânzări va fi donată către Helen Woodward Animal Center, o organizație non-profit din California dedicată de peste 40 de ani scopului de a ajuta animalele”, a mai declarat Tschudin.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, ar putea deveni una dintre cele mai bogate feline din lume, dacă se adeveresc zvonurile potrivit cărora ea va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului.

În urmă cu un an, într-un interviu acordat publicației Numero, designerul de origine germană a fost întrebat dacă își va lăsa averea moștenire celebrei sale pisici. „Da, printre alții. Nu vă faceți grijă, este suficient pentru toată lumea”, a spus Karl. El a ținut însă să precizeze că pisica „are propria ei avere, este o moștenitoare”.

Articole similare :
comments powered by Disqus