Stiri de ultima ora

Cel mai fermecător lucru pe care îl spune fiecare zodie

Cel mai fermecător lucru pe care îl spune fiecare zodie
LifeStyle
Ai văzut vreodată pe cineva de care te-ai simțit atrasă imediat? Apoi a început să vorbească și ți-ai pierdut tot interesul? Se întâmplă mereu, la fel și scenariul opus, atunci când nu ești în mod necesar atrasă de cineva până când începe să vorbească; apoi îl vezi în complet altă lumină.

— Astrologie 05 octombrie 2018 de ELLE

Cuvintele pot fi seducătoare, atractive, impresionante și intrigante, iar zodiile fermecătoare știu exact cum să se folosească de acest lucru în folosul lor. Prin astrologie ne putem face o idee legată de cine sunt aceste zodii și cum folosesc cuvintele pentru a îi face pe alții să se îndrăgostească de ei.

Chiar dacă nu te crezi o persoană șarmantă sau carismatică, probabil ai momente în care spui un lucru care captivează pe altcineva. Și stabilirea unei conexiuni cu o persoană care și este atât de asemănătoare încât nu vă puteți opri din vorbit te poate face să te îndrăgostești mai repede decât în mod normal.

Fiecare dintre semnele zodiacale are abilitatea să spună lucrul perfect la momentul potrivit. Pentru unii oameni pare ceva natural să spună un lucru care să facă pe altcineva să plutească.

Berbecii au tendința de a fi exterm de pozitivi, aventuroși și plini de viață. Pot fi impulsivi și au nevoie de stimulare continuă, pentru a nu se plictisi.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune un Berbec este: Mă uimești și mă fascinezi în moduri diferite în fiecare zi .

Taurii pot fi mai realiști, dar au totuși capacitatea de a aprecia frumusețea și lucrurile fine din viață. Au tendința de a avea fler, stil și prezență. Încăpățânarea este specifică acestei zodii.

Aceștia sunt cuceritori, iar cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune un nativ Taur este: Nu este modul în care arăți, care te face așa de frumoasă, ci modul în care gândești și în care te comporți .

Gemenii sunt foarte buni la comunicare, au capacități sociale minunate, simț al umorului și sunt distractivi. Uneori, pot avea toane care se manifestă și prin anxietate.

Cel mai cuceritor lucru pe care îl pot spune Gemenii este: „Nu poți păstra lumina doar pentru tine, trebuie să o împarți cu restul lumii .

Racii sunt loiali și protejează oamenii pe care îi iubesc. Poate dura până când ajung să aibă încredere în cineva, dar odată ce o fac, devin foarte devotați.

Cel mai șarmant lucru pe care îl pot spune este: Vreau să îmi consideri casa un spațiu sigur și să te simți confortabil și sigur aici .

Leii sunt curajoși și optimiști. Au tendința să fie fericiți atunci când sunt înconjurați de oameni care sunt atenți cu ei. Sunt foarte sinceri, direcți și au multă carisma.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune un nativ Leu este: Sunt impresionat de încrederea ta. Știu că ești predestinată unor lucruri mărețe .

Nativii Fecioară au tendința să știe toate răspunsurile. Muncesc mereu pentru a dobândi mai multe cunoștințe și pentru a se îmbunătăți. Se mențin pe ei înșiși la cele mai înalte standarde.

Cel mai cuceritor lucru pe care îl poate spune un nativ Fecioară este: Nu pot găsi greșeli în ceea ce ai făcut. Te-ai descurcat bine și ai distrus competiția .
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus