Stiri de ultima ora

Ce spun zodiile despre gusturile tale în materie de bărbați -

Ce spun zodiile despre gusturile tale în materie de bărbați -
LifeStyle
Femeia Berbec preferă un bărbat mai comod. Pentru că opusele se atrag, personalitatea ei activă și solicitantă trebuie să fie acompaniată de cineva cu mai puțină energie.

Femeii Taur îi plac provocările; ea va preferă un bărbat pe care să îl poată schimbă în bine, pentru că are foarte multă răbdare, dar și nevoie de a învăța pe altcineva cum să fie mai bun. Acestea o vor determina să iubească un bărbat care încă are nevoie să se dezvolte.

Femeia Gemeni are nevoie să fie cu un bărbat care preia inițiativa. Tendința ei de a fi atât indiscretă, cât și indecisă, trebuie să fie completată de un partener care poate să ia decizii foarte ușor și să își asume responsabilitatea pentru ele.

Femeia Rac este impulsivă și spontană. Dar are nevoie de cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea. Femeia Rac are nevoie de un bărbat care va pleca cu ea în toate aventurile pe care și le imaginează peste noapte.

Femeia Leu este dominantă, dar în același timp caldă. Preferă un bărbat care o va iubi îndeajuns de mult încât să o lase să preia controlul în (aproape) toate situațiile.

Fecioarele sunt niște gânditoare înnăscute și niște persoane foarte practice. Femeia Fecioară va prefera un bărbat care se află la același nivel cu ea, din punct de vedere intelectual.

Femeia Balanță pune preț pe frumusețe și perfecțiune. Are nevoie de un bărbat care nu se supără să aștepte (mult) că ea să se pregătească. De fapt, preferă un bărbat atractiv, care se va aranja și el pentru o seară în oraș, cot la cot cu ea.

Scorpionii au tendința de a fi persoane foarte hotărâte. Cel mai important lucru pe care femeia Scorpion îl caută la partenerul sau este susținerea. O nativă Scorpion are nevoie de un bărbat care să îi aprecieze energia, dar care să o susțină 100%.

Femeia Săgetător este o persoană foarte optimistă. Aceasta își dorește un bărbat cu aceeași atitudine ca a ei; nu are nevoie și nu vrea pe cineva care să o demotiveze.

Un Capricorn va pune preț pe practicalitate. Femeia Capricorn preferă bărbații care sunt la fel de practici ca ea; împreună, cei doi pot ajunge la un succes incredibil.

Femeia Vărsător este destul de serioasă. Ea preferă un bărbat cu simțul umorului, pentru că își dorește pe cineva care să o facă să se mai relaxeze și să o facă să radă mereu.

Femeia Pești are o imaginație foarte bogată, dar se decide foarte greu. Ea pune mai degrabă preț pe un partener foarte hotărât, care are argumente puternice pentru deciziile sale, care să o păstreze pe calea cea bună.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus