Stiri de ultima ora

Au apărut primele imagini cu Robert Pattinson în rolul lui Batman și trebuie să le vezi

Au apărut primele imagini cu Robert Pattinson în rolul lui Batman și trebuie să le vezi
LifeStyle
Fanii celebrului actor Robert Pattinson sunt în extaz după ce au apărut primele imagini cu el în rolul lui Batman.

de Braslasu Iulia

Regizorul Matt Reeves a dezvăluit în premieră pe contul de Twitter un clip intitulat „camera-test” care îl arată pe actorul Robert Pattinson în rolul lui Batman.

Într-un cadru extrem de misterios și întunecat și pe fundalul muzicii compozitorului Michael Giacchino, actorul apare costumat în Batman. Acestea sunt primele imagini din viitoarea producție, filmările începând din luna ianuarie. Batman  face parte dintr-o trilogie, iar alături de Robert Pattinson vor mai juca în film și alți actori extrem de cunoscuți, cum ar fi Andy Serkis, Zoë Kravitz, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright, Colin Farrell și John Turturro.

În octombrie 2019, Robert Pattinson a făcut câteva declarații pentru Esquire despre noul film în care va juca. „Este nebunesc. Nici nu îmi puteam imagina că proiectul se va concretiza. Chiar nu înțeleg cum de am primit rolul.”

În același timp, el a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram același clip, dar și o imagine în care apare costumat în Batman, la care a primit nenumărate aprecieri.
elle.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus