Stiri - Editia din date de 10-01-2019

Arhiva stiri din data de:
10-01-2019 Stiri de ultima ora din

6 sfaturi pe care să le respecți în noul an pentru un organism mai sănătos

LifeStyle
La începutul fiecărui an aproape orice persoană se gândește la lucrurile pe care a reușit să le facă până acum și de cele mai multe ori creează și o listă cu obiectivele noului an.

Health & Diet 10 ianuarie 2019 de Laura Georgescu

De cele mai multe ori pe aceste liste se află și obiective în ceea ce privește stilul nostru de viață. Pentru că pe măsură ce înaintăm în vârstă realizăm că sănătatea este cea mai importantă, adesea ne propunem fie să mâncăm mai sănătos, fie să facem mai mult sport, totul pentru a ne simți mai bine.

Pentru a face acest lucru ți-am pregătit 6 sfaturi care te vor ajuta să ai o relația mai bună cu propriul corp pentru a te simți mai bine în noul an din toate punctele de vedere.

1. Fă puțin sport

Dacă până acum ai mers de maximum 3 ori pe an la sală nu este indicat să îți reînoiești abonamentul sau să îți propui obiective greu de atins (cum ar fi să faci sport zilnic). În schimb, dacă nu ești mulțumită de modul în care arăți sau pur și simplu simți că trebuie să fii mai activă, setează-ți câteva obiective mai mici. De exemplu, propune-ți să mergi mai mult pe jos. Mai mult, încearcă să faci yoga sau exerciții ușoare de pilates chiar la tine acasă. Dacă aceste lucruri funcționează, poți să iei în calcul un nou abonament la sală.

2. Fă mișcare cu o prietenă

Dacă simți că te plictisești sau pur și simplu nu găsești motivația să începi să faci sport, găsește o prietenă care și-ar dori să alerge sau să facă orice sport. Mergeți împreună la diferite clase și cu siguranță veți găsi ceva care o să facă plăcere. În plus, mergând alături de cineva, vei avea și oportunitatea de a te simți mai bine și chiar de a te distra, deoarece știm cu toții că mereu se întâmplă să râzi alături de prieteni.

3. Scapă de dezordinea din jurul tău

Dacă simți că peste tot în jurul tău se află o mulțime de lucruri inutile, este momentul să faci curat! Scapă de obiectele nefolositoare, de tot ceea ce îți blochează accesul la lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Dezordinea din jurul tău te poate încetini și poate reflecta și ceea ce se întâmplă în mintea ta. Este momentul să te eliberezi de toate lucrurile inutile și să îți pui și ideile în ordine.

4. Mănâncă alimentele potrivite

Organismul tău are nevoie de nutrienți, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o alimentație potrivită. Alege mâncărurile și alimentele care îți îmbunătățeșc funcțiile creierului, te ajută să scapi ușor de stres sau pur și simplu îți îmbunătățesc starea de spirit. Asta înseamnă că în meniul tău ai putea include somon, diferite tipuri de alune, fructe precum afine și mure, acestea ajutându-te să ai o memorie mai bună și să te concentrezi mai ușor. Chiar și ciocolata este bună în acest sens, însă nu trebuie să faci abuz.

5. Cere-ți iertare și iartă la rândul tău

Modul prin care te poți bucura de un nou început este să ierți și să treci peste resentimente. Toată lumea a avut cel puțin un conflict într-o relație, este normal. Cel mai important este să îți dai timp să treci peste situațiile dificile. Dacă tu ai greșit, cere-ți iertare, te va ajuta mai mult decât îți imaginezi. În felul acesta te vei elibera și chiar vei fi mai liniștită din punct de vedere emoțional.Articole similare :
03
dec.
9 sfaturi utile pentru a face sport iarna
LifeStyle
De fiecare dată este dificil să facem sport iarna. Avem mai puține ore de lumină naturală, este frig și am prefera oricând vizionarea unui film în locul unei ore de...

15
mar.
cum te va afecta jupiter in retrograd in functie de zodia ta
LifeStyle
De ce Deoarece Jupiter controlează starea noastră mentală, sufletele noastre și cele mai importante valori ale felului nostru de a fi, ca oameni. Iată cum te va afecta Jupiter în...

13
mar.
sfaturi utile pentru femeile care vor sa aiba parte de sex nebun
LifeStyle
Știi că se spune că nu mai poți învața lucruri noi de la o anumită vârstă Nimic mai eronat. Dacă îți dorești să ai parte de experiențe noi, cu siguranță...

28
dec.
cele mai bune moduri in care iti poti reveni dupa o noapte in care nu te ai odihnit
LifeStyle
Cele mai bune moduri în care îți poți reveni după o noapte în care nu te ai odihnit Sigur ți s a întâmplat să te culci gândindu te că vei adormi imediat, însă...

14
ian.
testul ingerului ce mesaj are divinitatea pentru tine in 2018
LifeStyle
Un nou an din viața noastră tocmai a început, un an în care sperăm că vom avea parte de schimbări pozitive, multe momente de fericire și în care toate planurile...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : LifeStyle:
Artilcole stiri grupate pe subiecte