Stiri - Editia din date de 10-01-2019

Arhiva stiri din data de:
10-01-2019 Stiri de ultima ora din

4 zodii care preferă relațiile de scurtă durată și alte 4 care își doresc angajament

LifeStyle
4 zodii care preferă relațiile de scurtă durată și alte 4 care își doresc angajament

Atât relațiile de scurtă durată, cât și cele care presupun un angajament, sunt preferate de persoane în funcție de prioritățile pe care și le-au stabilit într-o anumită perioadă din viață.

Astrologie 10 ianuarie 2019 de Denisa Coman

Cu toții avem o preferință atunci când vorbim despre relații de scurtă durată versus cele de lungă durată. Acest lucru depinde, deseori, de ceea ce consideri prioritar în diferitele perioade din viață, însă acea preferință, în special, poate avea de-a face cu personalitatea interioară. De aceea, dacă luăm în considerare astrologia, unele zodii se simt mult mai confortabile într-un angajament, în timp ce altele ar considera mai potrivită pentru ele o relație de scurtă durată.

Berbec – scurtă durată

Berbecii găsesc mai distractiv entuziasmul unui flirt și oportunitatea de a cunoaște pe cineva nou. Având în vedere că sunt guvernați de Marte, planeta pasiunii, au tendința de a se bucura de o aventură intensă. De asemenea, sunt o zodie independentă, ceea ce înseamnă că, de cele mai multe ori, preferă să mențină statusul relației „singur”. Totuși, dacă simt că au întâlnit persoana potrivită, pot deveni foarte interesați să păstreze legătura o perioadă lungă de timp.

Gemeni – scurtă durată

Gemenii își doresc experiențe noi, iar din moment ce mereu au câte ceva de făcut, ar prefera să nu investească timp într-o relație de lungă durată. Sunt foarte sociabili, ceea ce înseamnă că știu să mențină interesantă o conversație. Au tendința de a deveni curioși, sunt un partener distractiv pentru o întâlnire, dar poate fi greu să-i convingi să-și ia un angajament în relație.

Săgetător – scurtă durată

Săgetătorul trăiește pentru libertate și aventură, fiind considerați exploratorii zodiacului. De obicei, se plictisesc repede în relații, de aceea flirtează foarte mult, menținându-și independența. Au nevoie să se dezvolte la nivel fizic, psihic și spiritual, pentru a fi fericiți. Deși Săgetătorii pot călători alături de o persoană, simțindu-se liberi în același timp, își dau seama foarte târziu de acest lucru.

Vărsător – scurtă durată

Vărsătorul este un alt semn zodiacal liber și foarte sociabil. Deseori se înconjoară de prieteni, astfel nu simt nevoia să aibă pe cineva alături. De asemenea, au obiective precise care s-ar putea să le ocupe mult timp, devenind distrași pentru a începe o relație. Cu toate acestea, dacă își dorește cu adevărat să aibă atât un partener, cât și o carieră de succes, le poate obține pe amândouă. Sunt persoane foarte deschise și dispuse să exploreze, să aibă cât mai multe experiențe alături de oamenii care le sunt pe plac.

Taur – lungă durată

Taurii preferă să aibă stabilitate, ceea ce înseamnă că apreciază relațiile confortabile, de lungă durată. De asemenea, se împotrivesc schimbărilor, încercând mereu să rezolve disputele cu partenerul prin comunicare. Din momentul în care își iau un angajament, îi rămân fideli. Cred în valorificarea romantismului atât în perioadele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Rac – lungă durată

Având în vedere că sensibilitatea îi caracterizează cel mai bine, Racii vor să fie cu o persoană care le va rămâne alături necondiționat. Când simt o conexiune specială, vor să aibă siguranță, iar nimic nu le oferă mai multă liniște decât angajamentul.

Leu – lungă durată

Leii sunt persoane loiale, care se opun schimbărilor. Nu sunt interesați să aibă o mulțime de relații scurte, ci una reușită. Când lucrurile nu merg atât de bine pe cât se așteptau, încearcă să se concentreze pe partea plină a paharului. În dragoste sunt mereu optimiști și iubitori, fiind alături de acea persoană în orice situație.

Balanță – lungă durată

Balanța este guvernată de Venus, planeta iubirii și a relațiilor. Înțelegem deci, înclinația lor către relațiile de lungă durată, stabile și sănătoase. Chiar și în momentele mai puțin bune, Balanțele găsesc o soluție prin care să meargă mai departe.Va recomandam sa cititi si :
19
iul.
in spatele usilor inchise aceste 6 zodii sunt cele mai pasionale
LifeStyle
Fiecare semn al zodiacului posedă o cantitate mai mare sau mai mică de pasiune și senzualitate, însă doar 6 dintre ele sunt foarte pasionale atunci când vine vorba de dragoste,...

04
iul.
cuplurile de zodii care vor avea o relatie frumoasa si de lunga durata
LifeStyle
Când ne gândim la relații de lungă durată și la semnul zodiacal cel mai potrivit, de cele mai multe ori realizăm că totul se rezumă la a trăi într o armonie...

02
sep.
top 6 zodii care au cele mai mici sanse de fi inselate
LifeStyle
Unele zodii au șanse mari de a și inspira partenerii să rămână fideli. Dacă ai o zodie care se încadrează în topul celor menționate, nu ar trebui să îți faci griji....

11
aug.
ce zodii au cele mai lungi relatii si iubesc cu pasiune
LifeStyle
Faptul că relațiile lungi necesită multă muncă și răbdare nu este niciun secret pentru nimeni. Succesul în dragoste presupune încredere și multă comunicare. — Astrologie 11 august 2018 de ELLE...

27
dec.
cele mai disponibile zodii din punct de vedere emotional
LifeStyle
Există persoane care se pot implica cu ușurință într o relație, dar și oameni care se feresc de asta. Deși poate pare greu de crezut, acest lucru poate fi influențat câteodată...


comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : LifeStyle:
Artilcole stiri grupate pe subiecte