Stiri de ultima ora

Xiaomi Mi TV 3: un Smart TV UHD ieftin care poate fi upgradat (Televizoare)

Xiaomi Mi TV 3: un Smart TV UHD ieftin care poate fi upgradat (Televizoare)
IT & Media
Modelul Mi Tv 3 este un televizor UHD high-end, cu display de 60” şi panou LG. Acesta oferă o ramă foarte subţire, de doar 11,6 mm. Construcţia televizorului este realizată din aluminiu şi  oferă doar un singur port de conexiune, proprietarul MiPort. Acesta se conectează însă la soundbar-ul inclus în pachet, care oferă nu doar redare de sunet, ci integrează întreaga placă de bază a televizorului.

Cea mai interesantă parte a lui Mi TV 3 este că placa de bază poate fi scoasă din boxe şi poate fi upgradată în momentul în care apare una cu hardware mai puternic. De asemenea, sistemul audio poate oferi capabilităţile Mi TV 3 pe orice alte monitoare, proiectoare şi televizoare compatibile.

Preţul televizorului Mi TV 3 (la pachet cu sistemul Smart TV) este de 4999 yuani chinezeşti (aproximativ 700 de euro), în timp ce placa de bază alături de sistemul de sunet se vând şi separat la preţul de 1000 yuani, echivalent cu 140 de euro. Momentan Xiomi a confirmat lansarea acestor produse doar în China.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus