Stiri de ultima ora

Xiaomi Mi CC9, primul smartphone creat de Xiaomi în colaborare cu fostul rival Meitu apare în două versiuni de culoare (Telefoane mobile)

Xiaomi Mi CC9, primul smartphone creat de Xiaomi în colaborare cu fostul rival Meitu apare în două versiuni de culoare (Telefoane mobile)
IT & Media
Spre deosebire alţi producători non-asiatici, Xiaomi nu ezită să-şi etaleze produsele nelansate în prezentări gândite pentru a evidenţia cât mai bine calităţile acestora.

Aşteptat pentru data de 2 iulie, primul model din noua serie Xiaomi CC se prezintă cu finisaje iridescente şi un tipar distinctiv de forma literei S la partea din spate. Deocamdată, ştim despre existenţa a două variante de culoare, Glacier Ice White şi o nuanţă de albastru iridescent încă nebotezată.

Imaginile confirmă prezenţa unui sistem triple camera la partea din spate. Acesta are ca element principal o cameră foto de 48MP, alăturat unui modul de 13MP cu lentile ultra-wide şi modul de 8MP pentru funcţia zoom. Camera frontală este un modul de 32MP, strecurat prin decuparea ecranului FHD+ de 6.39” după modelul „picătură”.

Lista dotărilor este completata de chipsetul Snapdragon 712 pe 10 nm, 4GB memorie RAM, cel puţin 64GB stocare internă şi un acumulator de 3900 mAh. Pachetul cu accesorii include un adaptor AC cu tehnologie Quick Charge (putere 18W).

Echipat cu versiunea Android 9 şi interfaţa MIUI 10, Xiaomi Mi CC9 va fi prezentat oficial în data de 2 iulie. Deocamdată, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea seriei Xiaomi CC şi în afara pieţelor asiatice.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus