Stiri de ultima ora

Xiaomi intră pe piaţa din România! Anunţă Redmi Note 8 Pro la un preţ accesibil şi dispozitive smart home (Telefoane mobile)

Xiaomi intră pe piaţa din România! Anunţă Redmi Note 8 Pro la un preţ accesibil şi dispozitive smart home (Telefoane mobile)
IT & Media
Xiaomi intră oficial pe piaţa din România cu un nou smartphone performant la un preţ accesibil, un aspirator portabil şi un bec LED inteligent. Atracţia principală pare să fie smartphone-ul Redmi Note 8 Pro, un nou model, prezentat la noi în ţară simultan cu pieţele internaţionale. Acesta este primul smartphone cu cameră de 64 megapixeli care ajunge în Europa, fiind echipat şi cu un chipset nou, cel mai performant din portofoliul MediaTek.

Redmi Note 8 Pro

Seria de smartphone-uri Redmi s-a dovedit a fi foarte populară, în special în Asia, unde au fost deja vândute peste 100 de milioane de unităţi sub acest brand. Acestea sunt de obicei realizate folosind materiale premium, componente hardware performante şi oferite la preţuri mici.

Redmi Note 8 Pro are la bază chipset-ul Helio G90T şi vine în două configuraţii: cu 6+64 GB şi 6+128 GB, acumulator de 4.500 mAh şi un sistem de camere cu patru senzori. Camera principală foloseşte un senzor Samsung ISOCELL GW1 de 64 megalixeli cu un obiectiv f/1.89, în timp ce camerele secundare beneficiază de senzori de 8 megpaixeli (ultrawide), respectiv 2 megapixeli pentru camera macro şi camera pentru adâncime.

Xiaomi a integrat şi câteva capabilităţi pe care le primim de obicei pe dispozitive high-end, precum răcire cu cameră de vapori LiquidCool, încărcare rapidă la 18W şi rezistenţă la praf şi stropi de apă la standardul IP52. Construcţia exterioară este realizată din sticlă Gorilla 5 de la Corning, iar ecranul de 6,53” (Full HD+) cu panou OLED are o luminozitate de 500 nits şi este decupat central pentru a găzdui camera frontală de 20 megapixeli f/2.0.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus