Stiri de ultima ora

Un inginer a dezvoltat primul iPhone 7 cu jack audio intern [VIDEO] (Telefoane mobile)

Un inginer a dezvoltat primul iPhone 7 cu jack audio intern [VIDEO] (Telefoane mobile)
IT & Media
În primăvara acestui an Scotty Allen, un inginer pasionat de tehnologie, a reuşit să îşi construiască propriul iPhone 6S aproape de la zero, folosind o simplă placă de bază recondiţionată şi diverse componente compatibile sau construite de la zero în Shenzen, China. Pentru următorul său proiect, Allen a decis să modifice telefonul pe care îl avea deja, un iPhone 7, pentru a corecta cea mai mare problemă a acestuia: lipsa unui jack pentru căşti.

Desigur, acest plan este mai uşor de gândit decât de pus în aplicare, întrucât spaţiul din interiorul telefoanelor mobile din prezent este foarte restrâns şi nu prea există loc pentru adăugarea de noi componente. Planul nu implica doar adăugarea unui jack de căşti standard, ci şi posibilitatea de a putea conecta un cablu de încărcare la telefon, transferul între cele două moduri de funcţionare ale port-ului Lightning urmând a fi comutate automat.

Povestea integrării unui jack audio într-un telefon care nu beneficiază de unul intern este aproape la fel de fascinantă precum cea a construirii unui telefon de la zero. Clipul prezintă o parte fascinantă a oraşului Shenzen, locul în care majoritatea produselor electronice din toată lumea sunt produse şi oferă pentru cei care îşi doresc să realizeze proiecte similare detalii despre costuri, procese de fabricaţie şi tehnologiile folosite în acest moment în China. 
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus