Stiri de ultima ora

Telekom contraataca: Abonamente pe care le poti rezilia oricand, fara a plati penalitati

Telekom contraataca: Abonamente pe care le poti rezilia oricand, fara a plati penalitati
IT & Media
Operatorul Telekom Romania a anuntat miercuri un nou tip de contracte, eliminand perioada minima contractuala pentru clientii rezidentiali de servicii mobile. Astfel, incepand cu 4 iulie, noul plan tarifar Mobil 5, de 5 euro/luna, fara perioada minima contractuala, aduce libertate mai mare clientilor.

Alex Goaga , IT & C Ultima ora

Abonamentul include Internet mobil 4G nelimitat si minute nationale nelimitate. Marele plus? In cazul in care clientul doreste, din varii motive, sa renunte la abonament, NU va avea NICIO obligatie de a plati despagubiri sau taxe de reziliere in cazul incetarii contractului.

“Romania este o piata foarte competitiva, cu o crestere foarte dinamica. Abonamentul fara perioada minima contractuala demonstreaza ca suntem increzatori in calitatea retelei noastre si in competitivitatea ofertelor noastre. Oferim mai mult flexibilitate si diminuam sentimentul de rigiditate si lipsa de libertate, care au reprezentat pana acum norme ale segmentului postpaid”, spune Frantisek Mala, director executiv marketing rezidential si vanzari nationale la Telekom Romania.

Abonamentul Mobil 5 poate fi achizitionat fara perioada minima contractuala la un pret promotional de 5 euro de catre orice client de servicii mobile care are sau va opta si pentru servicii fixe de la Telekom. In alte conditii, ofera este disponibila de la 7 euro/luna pentru clientii mobile.

Pe langa ofertele abonamentului fara perioada minima contractuala, Telekom mai ofera:

In trimestrul doi al anului 2018, oferta #Netliberare a condus la o crestere cu 37% a vanzarilor de servicii mobile, pe segmentul rezidential.

In prezent, reteaua 4G a Telekom Romania acopera 99% din populatia urbana si 89,95% din populatia totala (rurala si urbana). De asemenea, reteaua FTTH a atins o acoperire de 2,7 milioane de gospodarii.

Principalii concurenti ai Telekom Romania sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC Romania, companie achizitionata recent de Vodafone.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus