Stiri de ultima ora

Telefoanele Google Pixel şi Pixel 2 vor primi funcţii noi de pe Pixel 3 (Telefoane mobile)

Telefoanele Google Pixel şi Pixel 2 vor primi funcţii noi de pe Pixel 3 (Telefoane mobile)
IT & Media
Utilizatorii de smartphone-uri Pixel şi Pixel 2 se vor bucura să audă că vor primi multe dintre funcţiile noilor modele Pixel 3, acestea nefiind limitate de hardware-ul noului telefon. Desigur, sunt câteva capabilităţi noi care se bazează pe performanţa superioară a chipset-ului Snapdragon 845 şi pe senzorii noi ai camerelor, care nu vor face tranziţia. Iată o listă realizată de Android Police cu funcţiile care vor veni şi pe modelele mai vechi şi care vor rămâne exclusive Pixel 3.

La capitolul cameră, multe dintre capabilităţile noi prezentate de Google vor ajunge şi pe telefoanele mai vechi. În primul rând, modificarea intensităţii efectului bokeh în fotografii de tip portret ajunge şi pe Pixel 2, cât şi funcţia Night Sight, care îmbunătăţeşte fotografiile realizate în lumină slabă, prin iluminare artificială folosind algoritmii Google (fără a degrada calitatea imaginii) fac tranziţia pe Pixel 2. De asemenea, funcţia Playground, care integrează noi capabilităţi de realitate augmentată (AR) va ajunge pe modelele mai vechi printr-un update software.

Gmail Smart Compose, funcţia care poate să scrie mesaje în aplicaţia de e-mail pentru utilizator, va fi de asemenea una dintre funcţiile care ajung pe dispozitivele Pixel mai vechi, cât şi noile funcţii Assistant Call Screen şi Duplex. Call Screen poate să răspună pentru tine la telefon şi să ofere o transcriere a conversaţiei, în timp ce Duplex poate să iniţieze apeluri pentru utilizator pentru a realiza rezervări sau pentru a plasa comenzi pentru diferite servicii. Aceasta din urmă va fi activată treptat, per oraş, deci probabil că va rămâne o perioadă lungă de timp exclusivă utilizatorilor din Statele Unite.

Google anunţă Pixel Slate, prima sa tabletă 2-in-1 pentru Chrome OS

Spre diferenţă de alte companii care blochează anumite funcţii doar pe dispozitivele noi (Apple, de exemplu), chiar dacă este clar că acestea pot fi folosite şi pe cele mai vechi, Google oferă destule capabilităţi noi şi utilizatorilor mai vechi, care ar putea fi convinşi astfel să nu facă upgrade.

Articole similare :
comments powered by Disqus