Stiri de ultima ora

Smartphone-ul care promite să-ți schimbe perspectiva asupra telefoanelor mobile. Are un design unic

Smartphone-ul care promite să-ți schimbe perspectiva asupra telefoanelor mobile. Are un design unic
IT & Media
Luna trecută, compania Essential a confirmat că al doilea device pe care urmează să-l lanseze se află „în perioada de testare”. CEO-ul Andy Rubin a distribuit recent în social media câteva imagini spectaculoase cu un prototip extrem de îngust, cu un raport de aspect nemaivăzut, iar acesta ar putea fi chiar noul Essential Phone.

Din fotografiile apărute în presă, telefonul arată mai degrabă ca un fel de telecomandă, având un touchscreen extrem de îngust, dar și o perforație în colțul din stânga sus al ecranului, care lasă loc pentru camera de selfie. O margine îngustă încadrează întregul display și, la o privire atentă, este vizibilă și amplasarea difuzorului în partea superioară.

Acesta permite multitasking-ul prin glisarea între mai multe aplicații simultan, iar CEO-ul companiei cataloghează formatul drept unul „radical diferit” comparativ cu orice alt device de pe piață.

Pe spatele telefonului putem vedea o cameră poziționată în partea de sus, în lateral dreapta au fost amplasate butoanele de volum și de pornire, iar din punctul de vedere al designului, Essential Phone va fi disponibil, cel mai probabil, în patru variante de culoare, relatează 9to5google.com.

Alte specificații posibile se referă la integrarea unui procesor Qualcomm Snapdragon 730, iar în timpul testării au fost identificați mai mulți senzori care ar putea fi încorporați.

„Am lucrat la un nou device care, în acest moment, se află în faza de testare la echipele noastre din afara laboratorului. Abia așteptăm să împărtășim mai multe informații în viitorul apropiat”, a declarat CEO-ul companiei, care vrea să poziționeze Essential Phone drept „noul dispozitiv care să-ți schimbe perspectiva asupra telefoanelor mobile”.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus