Stiri de ultima ora

Se inchide robinetul pirateriei: Blocare permanenta a site-urilor de filme piratate

Se inchide robinetul pirateriei: Blocare permanenta a site-urilor de filme piratate
IT & Media
Opt case internationale de productie cinematografica au obtinut luni, in prima instanta, blocarea permanenta a accesului clientilor principalilor furnizori de Internet fix, respectiv RCS&RDS, Telekom Romania, UPC, Nextgen, DCS si AKTA la mai multe site-uri web cu filme piratate, pentru încalcarea drepturilor de autor. Decizia poate fi atacata în 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti.

6 Noiembrie 2018 , IT & C

Reclamantii în dosar sunt Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries si Sony Pictures Television.

Dispune blocarea permanenta prin metoda blocarii la nivel DNS a accesului clientilor paratilor pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile in prezent la locatiile online indicate mai sus, scrie Hotnews.ro.

In temeiul art. 406 c.pr.civ, ia act de renuntarea la judecarea cererilor reconventionale formulate de paratii reclamanti TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A., UPC ROMANIA S.R.L., NEXTGEN COMMUNICATION S.R.L. Cu apel in 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel Bucuresti. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus