Stiri de ultima ora

Samsung lansează seria Galaxy A10 și atacă segmentul telefoanelor de buget

Samsung lansează seria Galaxy A10 și atacă segmentul telefoanelor de buget
IT & Media
Anul acesta, Samsung a depus mult efort pentru realizarea seriei A, iar asta se pare că a avut deja un efect important. Compania a anunțat recent modelele Galaxy A10, iar acestea sunt unele dintre cele mai ieftine telefoane din această serie. 

Samsung Galaxy A10 are un procesor octa-core, 2GB de RAM și 32GB spațiu de stocare, cu posibilitatea de extindere. Noul telefon al companiei oferă și un display de 6,2 inci, HD+, cu notch în formă de picătură. În ceea ce privește modulul foto, acesta este format dintr-o cameră principală de 13MP f/1.8 și un senzor de adâncime de 2MP pe spate, alături de o cameră frontală de 8MP. 

Alte specificații care merită menționate sunt bateria de 4000 mAh, scanner-ul de amprentă de pe partea din spate, Android Pie și un suport dual-SIM. 

Funcționalitățile lui Galaxy A10 îl plasează pe aceeași treaptă cu Redmi 6 și Realme C2 și rămâne de vâzut cum se va compara acesta cu modelele concurenței, în materie de preț. Informațiile citate de Sam Mobile și Android Authority arată că, cel mai probabil, dispozitivul se va vinde inițial în India, pentru 126 dolari. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus