Stiri de ultima ora

Samsung Galaxy Note 10. Tot ce știm despre noul phablet care va fi lansat în această vară

Samsung Galaxy Note 10. Tot ce știm despre noul phablet care va fi lansat în această vară
IT & Media
Este prea devreme să avem informații oficiale, dar randările realizate de experți, pe baza zvonurilor, oferă detalii interesante.

Steve Hemmerstoffer și publicația 91Mobiles au realizat randări cu noul phablet care va fi lansat în luna august. Astfel, devine clar că vom vedea un model foarte diferit de celelalte versiuni Note din anii trecuți.

Galaxy Note 10 va avea modulul camerei foto de pe spate amplasat vertical, nu orizontal ca până acum. În plus, vor fi trei camere foto pe spate, cu specificații similare celor pe care le regăsim deja pe seria Galaxy S10.

Asta înseamnă, desigur, că și pe acest model vom avea un senzor cu deschidere variabilă, pentru fotografii clare chiar și pe lumină mai slabă.

Mai exact, cele trei camere foto vor fi în următoarea configurație: senzor principal de 12MP, senzor de 16MP super-wide-angle și senzor de 12MP telephoto (pentru zoom 2x).

Alături de modulul foto se va afla LED-ul flash, însă nu mai exista senzor pentru monitorizarea pulsului. Probabil ca Samsung va renunța la această funcție.

Ecranul telefonulul va fi curbat, AMOLED, cu diagonală de 6,3 inci și senzor de amprentă integrat în display. Marginile vor fi extrem de subțiri. Camera frontală va fi amplasată central, într-un mic orificiu din ecran.

Telefonul va avea port USB-C, dar nu va mai avea jack pentru căști. O altă modificare interesantă: în randări nu mai vedem un buton pentru Bixby, doar butoanele pentru volum și power.

În 2019, Samsung va lansa patru versiuni diferite pentru Galaxy Note 10 Alături de Galaxy Note 10 va fi lansată și o versiune superioară, mai scumpă și mai mare. Galaxy Note 10 Pro va avea ecran de 6,75 inci și patru camere foto pe spate.

Ambele versiuni vor avea procesor Exynos 9820 pentru Europa și Snapdragon 855 în SUA.

Cei de la SamMobile susțin că Samsung a înregistrat deja patru versiuni diferite ale Note 10, dintre care două cu tehnologie 5G. Astfel, vor fi lansate patru variante de phablet:
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus