Stiri de ultima ora

RCS&RDS mareste preturile dupa OUG "lacomiei" data de PSD

RCS&RDS mareste preturile dupa OUG lacomiei data de PSD
IT & Media
Operatorul telecom RCS&RDS a anuntat ca va mari preturile abonamentelor pentru serviciile de televiziune, telefonie mobila si fixa, Internet mobil si fix, ele aplicandu-se din acest moment pentru abonamentele noi, si din martie pentru cele in derulare. Compania, asa cum au avertizat de altfel TOTI operatorii telecom majori, sustine ca modificarile vin ca urmare a asa-numitei “taxe pe lacomie” a PSD-ului.

Alex Goaga , IT & C Ultima ora

PSD a impus un impozit suplimentar de 3% pe cifra de afaceri pentru toti jucatorii telecom. Aproape intreg mediul de business din Romania s-a unit, incercand sa opreasca dezastrul pe care PSD l-a impins la final de 2018, in incercarea de a aduce bani la buget.

Toti jucatorii telecom au avertizat, atunci, ca decizia PSD va duce la mariri de preturi si diminuarea investitiilor, nefiind sub nicio forma de bun augur. Toate modificarile de tarife pe care le vedeti mai jos vor fi reflectate inclusiv in facturile clientilor, astfel ca oricine e nemultumit, poate renunta la servicii in termen de 30 de zile.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus