Stiri de ultima ora

Razer Raiju Mobile este un gamepad adresat pasionaţilor de jocuri pe Android (Accesorii)

Razer Raiju Mobile este un gamepad adresat pasionaţilor de jocuri pe Android (Accesorii)
IT & Media
Razer a anunţat lansarea Razer Raiju Mobile şi Razer Hammerhead USB-C ANC, accesorii pentru gaming şi divertisment adresate noului Razer Phone 2.

Raiju Mobile este un gamepad pe care se poate monta telefonul mobil, obţinând astfel o experienţă de gaming în stilul consolelor de jocuri. Accesoriul prevăzut cu conexiune Bluetooth include patru butoane programabile şi butoane de acţiune Razer Mecha-Tactile, mod de sensibilitate sporită (hair trigger) şi suport ajustabil pentru telefoanele mobile. 

Aplicaţia de configurare permite o personalizare deplină a controller-ului. Razer Raiju Mobile este compatibil cu telefoanele Android vârf de gamă şi cu cele mai populare jocuri precum “Vainglory,” “Lineage 2,” “Dead Trigger 2” sau “Gear-Club”.

Accesoriul pentru gaming Razer Raiju Mobile va putea fi achiziţionat spre finalul acestui an pentru suma de 149.99 euro.

Simultan, Razer a lansat şi căştile intraauriculare Hammerhead, cu conectare USB-C ANC. Remarcate printr-un design discret, acestea promit o experienţă audio superioară şi dispun de tehnologie  Active Noise Cancellation (ANC) prin folosirea portului USB-C de pe smartphone.

Căştile dispun de tehnologie Dual Driver, care utilizează atât difuzoare dinamice cât şi difuzoare cu armătură echilibrată pentru a echilibra efectele de de bass şi înalte. Căştile integrează şi un convertor digital-analog (DAC) care procesează sunet pe 24 bit/96 kHz, fără pierderi de calitate.

Pachetul este completat de butonul de control al volumului amplasat pe cablu şi un microfon, respectiv cadrul de aluminiu care găzduieşte cablul împletit pentru a preveni încurcarea acestuia.

Căştile Razer Hammerhead vor putea fi achiziţionate din a doua parte a acestei luni pentru suma de 99.99 euro.

Articole similare :
comments powered by Disqus