Stiri de ultima ora

Primele imagini cu P30 şi P30 Pro dezvăluie primul sistem cu patru camere foto de la Huawei (Telefoane mobile)

Primele imagini cu P30 şi P30 Pro dezvăluie primul sistem cu patru camere foto de la Huawei (Telefoane mobile)
IT & Media
Acum că ştim cam totul despre Samsung Galaxy S10, bursa zvonuri începe parcă să se reorienteze către alt smartphone de top pe care îl vom primi în 2019: Huawei P30. Abia am aflat primele detalii despre ecranul său, care va aborda design-ul cu notch în formă de picătură de apă şi deja un producător de accesorii, Olixar, are primele imagini „aproximative” despre design-ul complet al telefonului.

Olixar a mai oferit în trecut astfel de imagini cu diverse modele de smartphone-uri încă nelansate, iar întotdeauna imaginile sunt aproape corecte, elementele de design fiind în aceleaşi locuri cu cele adevărate, însă design-ul efectiv şi particularităţile sale sunt diferite. Astfel, aceste imagini nu pot fi luate drept imagini neoficiale, ci mai degrabă o interpretare a planurilor Huawei, conform dimensiunilor furnizate către partenerii producători de accesorii.

Tot imaginile Olixar confirmă câteva detalii despre diferenţele între P30 şi P30 Pro de la Huawei. În 2018, P20 a fost un dispozitiv „dual camera”, iar P20 Pro a fost primul cu trei camere. În 2019, Huawei adaugă câte o cameră pe fiecare. P30 va beneficia de un sistem cu trei camere, probabil unul similar cu cel de pe Mate 20 Pro, cu un blitz şi microfoane amplasate sub acesta, în timp ce P30 Pro va fi primul telefon Huawei cu patru camere, al cărui blitz şi microfoane vor fi poziţionate în dreapta senzorilor foto.

Ecranul din imagini pare să fie inspirat de cel de pe OPPO R17 Pro, cu notch foarte subtil în partea de sus, unde este amplasată camera foto frontală. Cel mai probabil, forma aceasta va fi diferită pe P30 şi P30 Pro, întrucât imaginile cu sticla frontală sugerează că notch-ul va avea mai degrabă o formă de U, similară cu cea de pe Essential Phone.

Articole similare :
comments powered by Disqus