Stiri de ultima ora

Preţul Galaxy S10 în magazinele europene (Telefoane mobile)

Preţul Galaxy S10 în magazinele europene (Telefoane mobile)
IT & Media
Galaxy S10 se lansează în luna februarie şi va avea până la şase versiuni diferite.

Potrivit informaţiilor obţinute din surse apropiate companiei, Samsung va echipa majoritatea telefoanelor high-end de anul acesta cu 6GB şi 8GB memorie RAM, inclusiv cele din seria Galaxy S10. Însă modelul Galaxy S10 Plus vine cu o listă extravagantă de specificaţii, răsfăţându-şi cumpărătorii cu buzunare adânci. Acesta va dispune de 12GB memorie RAM, până la 1TB spaţiu de stocare şi suport pentru reţele de comunicaţii 5G.

Mult mai abordabile, din punct de vedere al preţurilor, vor fi seriile Galaxy S10 şi S10 Lite. În funcţie de bugetul disponibil, cumpărătorii vor putea opta pentru modele cu 6GB/128 şi 8GB/128GB memorie, la preţuri apropiate celor din seria Galaxy S9:

Din păcate, cei care aşteaptă să găsească modelul Galaxy S10 Lite la un preţ accesibil vor fi dezamăgiţi. Preţul „biletului” de intrare pentru experienţa Galaxy S10 porneşte de la aproape 800 de euro la pachet retail. Probabil, la fel ca telefoanele din seria iPhone X, versiunile Galaxy S10 mai bine dotate (şi mai scumpe) vor avea vânzări crescute în ofertele cu abonament, cumpărătorii preocupaţi mai degrabă de costul lunar al abonamentului ignorând preţul real al telefonului.

Samsung va livra Galaxy S10 Lite în patru versiuni de culoare: alb, negru, galben şi verde. Seria Galaxy S10 va fi disponibilă în versiune de culoare neagră, albă şi verde, iar modelul S10 Plus va avea două variante „special edition” în culori unice acestei serii. Urmând anunţului oficial de lansare pregătit pentru data de 20 februarie, Galaxy S10 va fi disponibil la vânzare începând cu data de 8 martie, cumpărătorii având iniţial de ales între trei modele Galaxy S10.

Articole similare :
comments powered by Disqus