Stiri de ultima ora

Precizările Huawei după embargoul impus de SUA, care va bloca accesul la sistemul Android

Autoritățile americane au prelungit până în luna august licența Huawei pentru folosirea sistemului Android, dar dincolo de această perioadă situația companiei este incertă.

Producătorul chinez a oferit câteva precizări despre această situație, în cadrul unui intreviu acordat publicației Phone Arena.

Astfel, compania asigură utilizatorii că toate telefoanele Huawei și Honor, dar și tabletele care au fost deja vândute sau se află pe stoc vor primi în continuare actualizări de securitate de la Android și servicii post-vânzare.

De asemenea, toți clienții actuali vor putea folosi în continuare toate serviciile Google, inclusiv Gmail și Google Play. Astfel, ei vor putea actualiza orice aplicație din magazinul Google.

În privința noilor modele de smartphone, care nu au fost încă lansate, Huawei ar putea introduce sau va folosi versiunea open-source de la Android.

Nu este clară deocamdată situația unor telefoane așteptate cu interes de către fani și care nu au apucat să primească la timp licența Android: Honor 20 Pro și Mate 30 Pro.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus