Stiri de ultima ora

Pixyul prezintă action RPG-ul survival open-world ReRoll

Pixyul prezintă action RPG-ul survival open-world ReRoll
IT & Media
Veterani ai industriei jocurilor video au creat un nou studio de dezvoltare numit Pixyul și au prezentat primul lor proiect: ReRoll.

Fiind localizat în Montreal, Pixyul a fost fondat de Julien Cuny și Louis-Pierre Pharand care au lucrat la mai multe francize de succes pentru Ubisoft.

Primul lor proiect, ReRoll, este un action RPG survival open world ce are loc într-o lume bazată pe cea actuală, iar procesul de randare a fost realizat prin scanarea terenului și obiectelor cu ajutorul unor drone precum mini-dronele eBee produse de senseFly, un partener al Pixyul.

Aceste drone sunt echipate cu camere digitale HD și sunt capabile să scaneze și să fotografieze kilometrii întregi de teren cu tot cu obiecte, care apoi vor fi procesate și redate în 3D, produsul final fiind implementat în joc.

Lumea din ReRoll este foarte conectată cu realitatea prin Reality System Sync (RSS), zilele având câte 24 ore, cu cicluri zi-noapte, iar timpul în joc va fi exact cel din realitate. Dacă în zona reală, care a este folosită și în joc, ninge sau plouă, același lucru se va întâmpla și în joc, în timp real!

În ReRoll pentru a exista, trebuie să te hrănești, să te odihnești, înveți, faci exerciții și să lupți atunci când este nevoie. Activitatea personajului din joc o poți urmări și de pe device-urile mobile, având posibilitatea să modifici personajul.

ReRoll a primit și o campanie de strângere de fonduri pe website-ul oficial al Pixyul, iar cei care vor contribui vor fi numiți Gamer Angels și vor avea impact direct în realizarea ReRoll.
www.computergames.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus