Stiri de ultima ora

Philips Momentum 436M6VBPAB: primul monitor de gaming pentru console cu rezoluţie 4K şi HDR (Monitoare)

Philips Momentum 436M6VBPAB: primul monitor de gaming pentru console cu rezoluţie 4K şi HDR (Monitoare)
IT & Media
Piaţa de display-uri dedicate jocurilor de console nu este încă foarte competitivă, doar câteva companii oferind astfel de produse în ultimii câţiva ani. MMD, compania care propduce monitoare şi televizoare sub brandul Philips a anunţat însă noua gamă de produse Philips Momentum, care va fi orientată către cei care se joacă pe console. Primul model, 436M6VBPAB, va fi lansat foarte curând şi promite un timp de răspuns mic, rezoluţie 4K şi compatibilitate cu standardul HDR10.

436M6VBPAB este un monitor cu diagonală de 43”, destul de mare pentru ceva ce poate fi pus pe un birou, însă totodată în gama de dimensiuni medii pentru un televizor de pus în sufragerie. Acesta este bazat pe un panou VA 8 bit + 2 bit FRC cu rezoluţie UHD (3.840 x 2.160 pixeli). Astfel, acesta poate să afişeze culori pe 8 biţi sau 10 biţi, beneficiind de întregul spectru de culoare BT.709 şi asigurând compatibilitate de  97,6% cu standardul DCI.P3. Aceste caracteristici alături de luminozitatea de 1.000 cd/m2 şi certificarea VESA HDR1000 asigură afişarea conţinutului HDR10 la calitatea la care a fost masterizat iniţial.

Şi că tot a venit vorba despre surse, Philips 436M6VBPAB beneficiază de un port HDMI 2.0, un port USB Type-C, un DisplayPort 1.2 şi un Mini DisplayPort, alături de un HUB USB 3.0. Sunetul este asigurat de două difuzoare de 7W, compatibile cu tehnologia DTS. Desigur, funcţii precum Picture-in-Picture şi Picture-by-Picture sunt integrate în software-ul monitorului, alături de HDMI-CEC, tehnologia care permite controlul dispozitivelor conectate prin telecomanda monitorului.

Primul monitor Philips Momentum, 436M6VBPAB, va debuta în România în luna mai şi va fi listat la raft la un preţ de 3.679 lei.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus