Stiri de ultima ora

Philips anunţă noi monitoare cu performanţe de top, oferind imagine UltraWide şi hub USB-C integrat (Monitoare)

Philips anunţă noi monitoare cu performanţe de top, oferind imagine UltraWide şi hub USB-C integrat (Monitoare)
IT & Media
Philips anunţă lansarea a două noi monitoare prevăzute cu hub USB-C, un model Wide QHD curbat de 34” şi un monitor Philips QHD de 27”.

Philips 349P7FUBEB face parte din gama Philips Brilliance P Line şi deţine un ecran curbat de 34” UltraWide, conceput pentru aplicaţii WQHD (3440 x 1440). Acesta foloseşte un panou MVA de tip curbat şi oferă utilizatorului un efect subtil de imersiune, sesizabil mai ales la vizionarea de filme sau jocuri PC.

Prevăzut cu Hub USB-C, noul Philips 272B7QUPBEB promite să îmbunătăţească zona de lucru şi să sporească productivitatea, asistând conectarea rapidă a diverselor periferice şi dispozitive de stocere.

În plus, modelele 349P7FUBEB şi 272B7QUPBEB dispun de SmartErgo Base, un stand reglabil care permite ajustarea pe înălţime şi rotirea ecranului, înclinare şi pivotare pentru obţinerea unei poziţii de vizionare cât mai confortabilă. La acestea se adaugă şi tehnologiea Ultra Narrow Border o dotare care evită elementele ce ar putea distrage atenţia şi maximizează suprafaţa de vizionare în configuraţii multi-monitor.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus