Stiri de ultima ora

Philips a prezentat cel mai spectaculos televizor cu Ambilight din noua gama de televizoare UHD! Cat costa

Philips a prezentat cel mai spectaculos televizor cu Ambilight din noua gama de televizoare UHD! Cat costa
IT & Media
Phillips a adus in Romania noul 8901 care vine cu AmbiLux, acesta fiind noul varf de gama pentru Phillips, cei care au crescut la o cota de piata de 12%, de 6 ori mai mult decat aveau in urma cu 4 ani.

AmbiLux este un upgrade la AmbiLight - practic, cei de la Phillips folosesc niste proiectoare in spatele televizorul astfel incat sa poti vedea imagini si pe peretele din spatele televizorul (conditia este ca televizorul sa se afle la o distanta intre 18 si 20cm pentru ca imaginea sa fie clara). Desigur, sursele de lumina externe trebuie sa fie cat mai slabe pentru a viziona in conditii optime.

Televizorul vine cu Android 5.1 si ni s-a promis ca pana in toamna va trece la Marshmallow. Am vorbit dupa eveniment cu Madalin Ilie, marketing manager pe Romania si gazda evenimentului de astazi, alaturi de George Buhnici. L-am intrebat de recentul scandal dintre LG si Samsung despre televizoarele 4K si ne-a asigurat ca 8901 vine pregatit pentru 4K din toate punctele de vedere. Un alt plus fata de alti competitori este dat de faptul ca poti selecta rezolutia la care sa privesti un clip pe YouTube, aceasta fiind cea mai buna solutie in acest moment pentru a viziona continut 4K.

In cea ce priveste AmbiLight, Madalin Ilie ne-a spus ca Phillips doreste ca pe viitor acele proiectoare sa fie ca o extensie a televizorului - la un joc, de exemplu, sa vezi pe cineva pe perete inainte sa intre in cadru.

Iata comunicatul oficial

TP Vision anuna ca intreaga gama Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibila HDR. Compania a reusit de asemenea sa introduca noua functie, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor sa se bucure de tot continutul la un nivel de calitate si performanta HDR.

Noul portofoliu Philips TV UHD se intinde pe categorii de dimensiuni ale ecranelor de la 109cm (43inci) si pana la 190cm (75inci).

Philips 8901 – AmbiLux, punctul culminant al Ambilight

Cel mai recent model de televizor lansat de Philips, modelul 8901 AmbiLux TV de 65 inci, reprezinta un adevarat varf de gama al televizoarelor Philips din 2016 datorita calitatii sale extrem de clare a imaginii UHD, impreuna cu compatibilitate HDR+ si a unui design European de calitate. Toate acestea combinate cu cele noua proiectoare pico, de mici dimensiuni ale sistemului AmbiLux ce extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului fac din acest model unul de top.

Noul sistem Premium Color combina o gama mai larga de culori cu o putere de varf a luminii de 700Nits impreuna cu o prelucrare de 2,25 trilioane de culori pentru redarea unor culori cat mai vii, in acelasi timp mentinand tonurile pielii la un aspect cat mai natural.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus