Stiri de ultima ora

OnePlus anunţă OnePlus 6 şi noua pereche de căşti Bullets Wireless (Telefoane mobile)

OnePlus anunţă OnePlus 6 şi noua pereche de căşti Bullets Wireless (Telefoane mobile)
IT & Media
OnePlus 6 a fost în sfârşit anunţat în mod oficial după multe luni de zvonuri şi informaţii livrate de către companie puţin câte puţin. Ştiam deja că telefonul urma să ofere un display cu decupaj în partea de sus şi specificaţii de top, tot ce rămânea de confirmat fiind design-ul final şi particularităţile care să îl diferenţieze de concurenţă. Alături de OnePlus 6, producătorul chinez a anunţat şi o nouă pereche de căşti wireless numită „Bullets Wireless”, care va rivaliza Apple AirPods şi Google Pixel Buds.

Pentru început, OnePlus a prezentat căştile Bullets Wireless sunt o variantă nouă a căştilor in-ear Bullets pe care OnePlus le vindea deja, însă renunţă acum la mufa de conectare la telefon. Acestea sunt legate între ele printr-un cablu subţire, iar în partea care stă pe gâtul utilizatorului, este acoperită cu o suprafaţă cauciucată. Calburile sunt mai lungi decât ne-am fi aşteptat, iar în capete acestea integrează magneţi.

Conectarea magneţilor opresc căştile automat, iar desprinderea le porneşte imediat. OnePlus laudă autonomia acestor căşti, dar şi capabilitatea de a se încărca rapid. 10 minute de încărcare asigură 5 ore de autonomie, iar încărcarea poate fi făcută cu orice cablu USB Type-C obişnuit. La capitolul performanţă, căştile ar trebui să ofere un sunet mai bun decât căştile concurente, întrucât sunetul este direcţionat direct spre exterior, fără pierderi pe parcurs.

Preţul este însă surprinzător, întrucât OnePlus vinde căştile Bullets Wireless la preţul de 69 de euro, la mai puţin de jumătate de preţ decât concurenţa. Acestea se lansează pe 5 iunie.

Articole similare :
comments powered by Disqus