Stiri de ultima ora

OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro: noi imagini şi detalii despre hardware (Telefoane mobile)

OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro: noi imagini şi detalii despre hardware (Telefoane mobile)
IT & Media
Majoritatea informaţiilor lansate în ultima perioadă despre noua serie OnePlus 7 au fost în principal despre modelul Pro. Motivul pare acum destul de clar, întrucât noul OnePlus 7 standard nu va fi un telefon foarte „impresionant”. Acesta va păstra design-ul exterior al predecesorului său, OnePlus 6T şi probabil şi câteva alte componente, precum display-ul cu notch, dar şi dimensiunile. Imaginile noi, în care sunt prezentate ambele telefoane expun o privire de ansamblu destul de clară asupra celor două modele.

Am tot văzut imagini cu OnePlus 7 Pro, dar acum avem şi primele imagini clare cu OnePlus 7. Telefonul pare să fie aproape identic la exterior cu OnePlus 6T, fiind echipat cu acelaşi display de 6,41” şi rezoluţie Full HD, notch în formă de picătură de apă în partea de sus, cameră duală pe spate şi construcţie din sticlă pe ambele părţi. Ecranul nu este curbat, iar jack-ul de căşti lipseşte. Cu ochiul liber pot fi observate doar o grilă mai mare pentru difuzorul de apeluri şi integrarea blitz-ului în ansambul de cameră. Alte mici schimbări au loc însă la interior.

OnePlus 7 va fi echipat tot cu Snapdragon 855, chipset-ul de top de la Qualcomm, care va fi integrat şi în varianta Pro. Acesta va fi disponibil într-o configuraţie de bază cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare, dar şi într-o variantă cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Acumulatorul de 3.700 mAh va fi de asemenea la fel ca cel de pe modelul de anul trecut, compatibil cu standardul de încărcare Warp Charge la 20W. Camera foto renunţă la sistemul dual 16 + 20 megapixeli în favoarea unuia 48 + 5 megapixeli, probabil cel secundar fiind pentru realizarea de fotografii portret.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus