Stiri de ultima ora

OnePlus 7 Pro: display comparabil cu cele de la Samsung, cameră cu zoom 3x şi preţ „mai mic de 2.000 de dolari” (Telefoane mobile)

OnePlus 7 Pro: display comparabil cu cele de la Samsung, cameră cu zoom 3x şi preţ „mai mic de 2.000 de dolari” (Telefoane mobile)
IT & Media
Spre diferenţă de alte companii care încearcă să fie cât mai secretoase înainte de lansarea unui nou produs, OnePlus încearcă să facă tot posibilul pentru a se lăuda cu funcţiile următorului său telefon de top, modelul OnePlus 7 Pro. Deja telefonul se află în mâinile câtorva publicaţii, iar acestea au dezvăluit câteva detalii importante despre acesta. De asemenea, OnePlus a publicat o reclamă într-un ziar, care listează principalele sale funcţii.

Primii care au oferit impresii despre OnePlus 7 Pro au fost DisplayMate, entitate care se ocupă cu testarea ecranelor şi Wired, care pare să fi avut telefonul pentru a realiza câteva fotografii. DisplayMate nu a publicat încă review-ul complet al panoului AMOLED care va fi integrat în OnePlus 7 Pro, însă pe contul de Twitter al companiei a apărut un mesaj în care este specificat faptul că display-ul acestuia va primi nota A+, cea mai înaltă posibilă. Aceeaşi notă au primit-o în ultimele câteva luni şi Galaxy Note 9, iPhone XS Max şi Pixel 3 XL.

DisplayMate s in-depth Lab Tests of the OnePlus 7 Pro OLED Display have just been completed, earning our Highest A+ Display Rating. Our in-depth Display Shoot-Out will be published here on May 14.

— DisplayMate Tech (@DisplayMate) April 29, 2019

În cazul articolului publicat de către Wired, sunt confirmate câteva capabilităţi foto ale telefonului. Ştiam deja că acesta va avea trei camere foto, însă nu ştiam configuraţia acestora. Din câte putem intui, telefonul va beneficia de un senzor principal, un senzor alb-negru pentru adâncime şi captura de detalii în plus şi de o cameră cu zoom 3X. Se pare că modul nocturn care a debutat pe OnePlus 6 şi 6T cu doar câteva luni în urmă va fi semnificativ îmbunătăţit pe OnePlus 7 Pro. Faptul că nu apar fotografii ultra-wide sugerează că acest model nu este echipat cu o astfel de cameră.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus