Stiri de ultima ora

OnePlus 7 a fost listat pe un magazin online. Iată lista completă de specificaţii (Telefoane mobile)

OnePlus 7 a fost listat pe un magazin online. Iată lista completă de specificaţii (Telefoane mobile)
IT & Media
Este uşor de intuit ce hardware general va include următoarea generaţie de smartphone-uri OnePlus, întrucât compania chineză încearcă întotdeauna să integreze cele mai puternice componente de pe piaţă şi împrumută anumite linii de design de la compania-soră OPPO. Noul OnePlus 7 a fost deja listat pe un magazin online şi confirmă majoritatea zvonurilor legate despre design-ul şi configuraţia hardware.

OnePlus 7 - Specificaţii complete

Magazinul online Giztop a publicat din greşeală listarea pentru OnePlus 7 alături de o fotografie a dispozitivului, care seamănă foarte mult cu ceea ce am văzut în imaginile neoficiale care au ajuns în mediul online în ultimele câteva luni. Avem de a face cu un telefon care integrează un display complet, fără notch, cu margini extrem de subţiri, singurul spaţiu negru de pe partea din faţă fiind o mică zonă neagră sub display.

La nivel hardware, avem de a face cu un display de 6,5”, cel mai mare de până acum de pe un smartphone OnePlus, bazat pe un panou AMOLED. Acesta integrează un senzor de amprentă, pe care OnePlus îl numeşte „cel mai rapid de pe piaţă” şi va oferi cel mai probabil rezoluţie Full HD+, însă acest detaliu nu este listat.

Platforma aleasă de către OnePlus pentru a construi acest smartphone este Snapdragon 855, chipset-ul de top de la Qualcomm, realizat pe arhitectură de 7nm, care va veni în configuraţii cu 8 sau 12 GB memorie RAM. De asemenea, la nivel de stocare internă vor exista opţiuni cu 128 sau 256 GB, în funcţie de versiunea aleasă.

Acumulatorul de 4.000 mAh va folosi încărcare rapidă Dash la 44W, una dintre cele mai rapide tehnologii de pe piaţă, iar camerele foto primesc un upgrade. În primul rând, camera frontală va fi retractabilă, asemeni celei pe care am văzut-o anul trecut pe dispozitivele Vivo Nex. Camera principală va beneficia de trei senzori: 48 + 20 + 5 megapixeli, însă nu este clar ce va face fiecare. În trecut, OnePlus a folosit doi senzori pentru a adăuga mai multe detalii în fotografii, însă de data aceasta al treilea ar putea fi folosit pentru detectarea adâncimii în modul portret.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus