Stiri de ultima ora

OnePlus 6 vs Honor 10: Care e cel mai bun vârf de gamă de buget? Iată avantajele şi dezavantajele fiecărui model (Telefoane mobile)

OnePlus 6 vs Honor 10: Care e cel mai bun vârf de gamă de buget? Iată avantajele şi dezavantajele fiecărui model (Telefoane mobile)
IT & Media
Pentru cei care îşi doresc un smartphone puternic şi cu preţ accesibil, care se poate bate din multe puncte de vedere de la egal la egal cu modele precum Galaxy S9, Huawei P20 Pro sau Sony Xperia XZ2, există pe piaţă două terminale excelente. Acestea sunt OnePlus 6 şi Honor 10 . Primul model este produs de un startup din China care a devenit deja sinonim cu vârfurile de gamă de buget, iar al doilea de divizia mai „tinerească” a gigantului Huawei. 

Cele două smartphone-uri sunt foarte puternice, însă fiecare are avantaje şi dezavantaje. Vom analiza telefoanele la mai multe capitole importante pentru a-i ajuta pe potenţialii clienţi să ia o decizie. Precizez că nu am testat încă niciunul dintre cele două modele, iar unele dintre informaţiile de mai jos se bazează pe experienţa personală cu cele două mărci şi pe teste făcute deja de organizaţii sau alte publicaţii. 

OnePlus 6 foloseşte modelul Qualcomm Snapdragon 845. Honor 10 dispune de chipset Hisilicon Kirin 970, cel mai puternic dezvoltat până acum de compania mamă Huawei. OnePlus 6 poate fi cumpărat în configuraţii cu 6 sau 8 GB memorie RAM, iar Honor 10 în versiuni cu 4 sau 6 GB. La sarcini care ţin de inteligenţa artificială (precum fotografierea, realitatea augmentată), Kirin 970 este mai peformant decât Snapdragon 845, deoarece dispune de procesor dedicat pentru AI. Totuşi, deoarece este mai bine optimizat, OnePlus 6 este ceva mai rapid, în testele sintetice, decât Honor 10. Diferenţa nu este, însă, una mare, chipset-ul nefiind în acest caz un factor de diferenţiere decisiv. 
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus