Stiri de ultima ora

Nubia Red Magic 3: primul telefon de gaming care include un cooler intern şi promite înregistrări video 8K (Telefoane mobile)

Nubia Red Magic 3: primul telefon de gaming care include un cooler intern şi promite înregistrări video 8K (Telefoane mobile)
IT & Media
Brandul Nubia a pornit ca o divizie nouă din cadrul ZTE, însă de câţiva ani acţionează independent de compania-mamă, producând o serie de smartphone-uri din ce în ce mai interesante. Seria de gaming Red Magic a primit puţină atenţie în ultimul an, fiind lansată ca un răspuns la modelele Razer Phone şi ROG Phone ale concurenţei, însă noul model Red Magic 3 pare să meargă puţin mai departe decât acestea, oferind noi funcţii pe care nu le-am mai văzut până în prezent pe un smartphone.

Nubia Red Magic 3 – Sistem de răcire activ pentru hardware de top

Asemeni tuturor telefoanelor de top din ultima perioadă, Red Magic 3 de la Nubia beneficiază de un chipset Snapdragon 855, cel mai puternic de la Qualcomm. Acesta este disponibil în trei configuraţii: cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, 8 GB RAM ş 128 GB stocare sau 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Oricare dintre acestea va fi mai mult decât de ajuns pentru a rula chiar şi cele mai pretenţioase jocuri pentru Android de pe piaţă.

Dar Nubia nu s-a oprit aici. Avem de a face cu un ecran de 6,65” Full HD+ bazat pe un panou AMOLED, capabil să afişeze imagini la 90 Hz, ceva ce până în prezent doar ROG Phone de la ASUS oferea. Apoi, avem de a face cu un sistem de răcire activ, o adevărată premieră pentru piaţa de smartphone-uri. Nubia a integrat un ventilator şi un sistem de răcire bazazat pe ţevi subţiri din cupru, care promit o eficienţă cu 500% mai bună decât sistemele de răcire pasive cu cameră de vapori din trecut. Astfel, telefonul va putea menţine frecvenţe în boost pentru mai multă vreme, iar telefonul nu se va simţi cald în mână nici după sesiuni lungi de utilizare.

Având în vedere prezenţa unui cooler, este destul de clar că telefonul nu poate fi 100% rezistent la apă, fiind necesare fante de aerisire pentru degajarea aerului cald. Totuşi, Nubia spune că Red Magic 3 este rezistent la stropi de apă şi la praf, primind certificare IP55.

Sistemul audio stereo beneficiază de compatibilitate cu tehnologiile DTS:X şi 3D sound, cât şi de senzori de presiune pe laterale pentru a simula butoane fizice. Spre diferenţă de alte dispozitive, acesta nu vine cu un controller fizic cu butoane sau stick-uri analogice. Acesta integrează însă un acumulator de 5.000 mAh, care ar trebui să ofere minimum o zi de utilizare la o încărcare completă.

La capitolul camere foto avem de a face cu doar doi senzori. Unul prinicpal pe partea din spate: Sony IMX586 de 48 megapixeli, acelaşi pe care l-am întâlnit şi pe Honor View 20, şi unul de 16 megapixeli pe partea din faţă.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus