Stiri de ultima ora

Noi detalii despre Huawei P30 Pro. Noul flagship ar putea avea patru camere foto pe spate

Huawei a adus o inovație în martie 2018, când a lansat primul smartphone cu cameră triplă. Acum vrea să prezinte un flagship cu patru camere foto.

Potrivit informațiilor provenite de la producătorul de carcase Olixar, noul Huawei P30 Pro va fi un model quad-camera. Pe modelul standard, P20, vom regăsi o cameră triplă, scrie GSM Arena.

Aceste fotografii, în care putem vedea noul P20 Pro într-o husă de protecție, au apărut deja pe site-ul Mobile Fun, unde pot fi lansate deja precomenzi.

Astfel, putem vedea un modul foto foarte mare pe spate, în colțul din stângă sus, unde se vor avea cei patru senzori foto. Aceștia vor fi dispuși vertical.

De asemenea, conform unor informații încă neconfirmate, senzorul principal ar putea fi Sony IMX607 de 38MP. Ar fi o schimbare interesantă, având în vedere că până acum Huawei a colaborat cu Leica pentru realizarea camerelor foto de pe telefoanele premium.

Alături de senzorii foto va fi un flash dual LED și probabil nu va exista un senzor de amprentă pe spate, acesta urmând să fie integrat în ecran.

Pentru cei care se bucură să observe un „breton” foarte mic pe ecran, avem o veste proastă: pozele sunt realizate după randările modelului Oppo R17, pentru că producătorii de carcase nu primesc detalii despre ecran, doar despre dimensiune și butoane.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus