Stiri de ultima ora

Noi artisti anuntati la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers si altii

Noi artisti anuntati la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers si altii
IT & Media
Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov si Otherside sunt noii artisti confirmati in line-up-ul festivalului Fall in Love, ce va avea loc intre 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoia. Acestia se alatura numelor deja anuntate: Liam Gallagher, Disclosure DJ set, Kaiser Chiefs, Kovacs, Suie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak si Firma.

Trupa britanica de electro-trance Underworld, cunoscuta publicului larg mai ales datorita pieselor incluse pe coloana sonora filmului „Trainspotting”, revine in Romania la 10 ani de la primul concert sustinut aici. Underworld sunt unul dintre proiectele de pionierat din zona muzicii electronice si unul dintre grupurile cele mai influente de pe acest segment muzical din ultimii 20 de ani. De-a lungul carierei, piesele duo-ului britanic au ajuns de pe ringul de dans al cluburilor, pe coloana sonora a unor filme iconice si pana la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012 (unde cei doi membri ai grupului au avut rolul de directori muzicali).

Trio-ul american de hip hop De la Soul va canta in premiera in Romania la Fall in Love. Aparitia De La Soul in 1987 (Long Island, New York) avea sa marcheze scena de hip-hop americana, pe care grupul nu a incetat sa o modeleze timp de peste 20 de ani prin imbinarea surprinzatoare de ritmuri si influente sau prin versurile pline de mesaje sociale, menite sa starneasca dezbateri.

De La Soul sunt recunoscuti pentru contributia adusa la dezvoltarea sugenurilor jazz rap si alternative hip hop. Iar, compozitiile lansate de acest trio pe piata, le-au adus respectul comunitatilor muzicale, fie ele de hip-hop, jazz, funk ori soul si au incurajat aparitia unor noi grupuri de rap alternative, care au continuat sa inoveze.

Robin and the Backstabbers sunt un nume cunoscut al scenei artistice de la noi, ce si-a facut aparitia in 2010, la initiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii descriu muzica trupei ca „pop melodramatic”, iar 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si un prim album de succes se numara printre reusitele care i-au adus in atentia pasionatilor de muzica.

Soundopamine este un duo electronic ce s-a facut remarcat in ultimii ani in peisajul electronic romanesc drept o pata de culoare cu groove de vara. Soundopamine, adica Natasha & Chris, imbina subtil acorduri si voci calde, pasind cu naturalete prin jazz, house grooves si techno. Intr-un cuvant, sunt o poveste muzicala care a inceput in 2012, cand cei doi s-au cunoscut la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

Cunoscuti pe scena locala, turistii muzicieni Karpov not Kasparov si-au purtat instrumentele si muzica prin intreaga Europa, raspandind live set-uri pline de energie in numeroase locatii alternative din Berlin, Milano, Viena, Florenta, Hamburg, Basel, Torino, Brussels, Dusseldorf, Prague, Lille sau Budapesta.

Otherside reprezinta un mix fin de soul si downtempo, cu tente suave electronice presarate cu un strop de experimental si cu o noua directie.

Fall in Love isi va deschide portile in perioada 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoaia, pentru a sarbatori trecerea de la ultima zi de vara la prima zi de toamna, intr-un decor de poveste, alaturi de unii dintre cei mai iubiti muzicieni ai momentului. Pe durata celor doua zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogosoaia, participantii se vor bucura de artisti si DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, dar si de o serie de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus