Stiri de ultima ora

Motorola RAZR: specificaţii hardware pentru cel mai ieftin telefon pliabil (Telefoane mobile)

Motorola RAZR: specificaţii hardware pentru cel mai ieftin telefon pliabil (Telefoane mobile)
IT & Media
Telefonul pliabil RAZR de la Motorola pare să fie din ce în ce mai aproape de realitate. Acesta a apărut iniţial în tot felul de concepte neoficial, iar apoi a început să apară în brevete înregistrate de către producătorul american, iar acum avem şi primele detalii despre hardware-ul intern al telefoului, care justifică preţul semnificativ scăzut pe care îl va avea faţă de cel al dispozitivelor Samsung Galaxy Fold şi Huawei Mate X.

Dispozitivele Samsung şi Huawei ţintesc spre piaţa high-end, către utilizatori dispuşi să plătească dublu pentru cea mai nouă tehnologie disponibilă pe piaţă, însă Motorola pare să meargă spre utilizatorul de rând, care ar plăti în plus pentru telefon, însă nu chiar atât de mult. În consecinţă, specificaţiile hardware ale telefonului vor fi semnificativ mai scăzute, fiind bazat pe un procesor mid-range şi echipat cu un acumulator mai modest, cât şi cu un ecran de rezoluţie mai mică.

Conform XDA-Developers, Motorola RAZR va beneficia de un ecran pliabil cu diagonală de 6,2” cu rezoluţie 2.142 x 876 pixeli. Practic, acesta va fi un ecran foarte înalt atunci când telefonul este deschis, în timp ce la exterior va fi integrat un ecran mic cu rezoluţie 800 x 600 pixeli. La baza lui RAZR va sta un chipset Snapdragon 710, care va fi livrat în configuraţii 4 + 64 GB sau 6 + 128 GB, nicidecum 8 sau 12 GB RAM precum modelele pliabile deja anunţate.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus